Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι στο πλευρό της: Η 12χρονη Νικολία διαγνώστηκε με σπάνιο και επικίνδυνο όγκο και ζητά τη βοήθεια μας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» είναι ένας οργανισμός ο οποίος αναλαμβάνει την διάσωση παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, κινητοποιώντας τα μέλη της κοινωνίας καθώς και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Αυτή τη φορά χρειάζεται την στήριξη μας για την 12χρονη Νικολία από την Ηλεία προκειμένου να βοηθήσουμε το μικρό κορίτσι το οποίο διεγνώσθει με όγκο στην περιοχή της δεξιάς κλείδας

Η 12χρονη Νικολία από την Ηλεία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Όλοι μαζί μπορούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό και να χαρίσουμε στο παιδί την περίθαλψη και την ευκαιρία που ΠΡΕΠΕΙ να έχει.

Η 12χρονη Νικολία διαγνώστηκε με όγκο στην περιοχή της δεξιάς κλείδας και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η Νικολία είναι ένα 12χρονο κορίτσι που μέχρι πρότινος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Η ζωή της όμως ανετράπη, όταν πέρσι τον Αύγουστο, οι γονείς της παρατήρησαν μια μάζα στην περιοχή της δεξιάς κλείδας.

Άμεσα επισκέφτηκαν τον παιδίατρό της, ο οποίος τους παρέπεμψε σε παιδοογκολόγο. Τότε ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την Νικολία και την οικογένεια της. Αφού η μικρή υπεβλήθη σε μια σειρά εξετάσεων, ο παιδοογκολόγος τους ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό.

Οι όγκοι αυτοί θεωρούνται πολύ επικίνδυνοι, αφού όσο μεγαλώνουν προκαλούν συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, ενώ μπορεί να επιφέρουν σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Πριν από ένα μήνα, η Νικολία υπεβλήθη σε απεικονιστικές εξετάσεις, και δυστυχώς, το μέγεθος του όγκου έχει μεγαλώσει δραματικά, ενώ έχει αρχίσει να πιέζει τα γειτονικά όργανα. Σύμφωνα με τον γιατρό που την παρακολουθεί, η Νικολία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, καθώς οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Δυστυχώς, μια τέτοια επέμβαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, λόγω θέσης του όγκου και λόγω υψηλού εγχειρητικού κινδύνου.

Η 12χρονη Νικολία μπορεί να τα καταφέρει με τη βοήθεια όλων μας

Ο γιατρός τους έχει ήδη έρθει σε επαφή με ειδικό κέντρο στη Γερμανία, όπου μια ομάδα εξειδικευμένων χειρουργών, διαφόρων ειδικοτήτων, έχει δεχτεί να αναλάβει το απαιτητικό αυτό χειρουργείο. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί στα τέλη του Μαΐου, ωστόσο η οικογένειά της αδυνατεί να συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την επέμβαση και τη νοσηλεία της κορούλας τους.

Ένα 12χρονο κορίτσι βρίσκεται σε κίνδυνο. Θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί. Δε γίνεται να αδιαφορήσουμε. Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας, ώστε να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό για το χειρουργείο της. Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Ακολουθεί η ανάρτηση με τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Βάζεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο αυτοκίνητό σου; Κίνδυνος να πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika