Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αυτό είναι το… Μαϊάμι της Ελλάδας και απέχει μόλις δύο ώρες από την Αθήνα-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα μέρος που θυμίζει… το Μαϊάμι, βρίσκεται στην Ελλάδα! Τεχνητά κανάλια διατρέχουν τις πίσω αυλές των σπιτιών, όπου οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν όχι με το αυτοκίνητο, αλλά με το σκάφος τους, μεγάλοι φοίνικες και εξωτικά φυτά, πισίνες και μια απέραντη παραλία.

Το Πόρτο Ύδρα (ή αλλιώς Ακτή Ύδρας), αποκαλείται από πολλούς η Βενετία του Αργοσαρωνικού. Στο φόντο… η Ύδρα. Αυτό είναι το πανέμορφο Porto Hydra Village, το “Μαϊάμι” της Ελλάδας και η ομάδα Haanity μας δείχνει αυτό το μαγικό μέρος από ψηλά.

Το Πόρτο Ύδρα (ή αλλιώς Ακτή Ύδρας), που απέχει περίπου δύο ώρες από την Αθήνα, αποκαλείται από πολλούς η Βενετία του Αργοσαρωνικού και είναι ένας πανέμορφος οικισμός που ξεκίνησε να χτίζεται τη δεκαετία του ’70.

Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο θα βρείτε πανέμορφα πλωτά κανάλια μήκους 3,5 χιλιομέτρων, τα οποία συνδέουν τις 330 ιδιόκτητες βίλες που υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες είναι προσβάσιμες με σκάφος.

Η περιοχή αρχικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Σήμερα, όμως, είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας. Η θάλασσα της περιοχής έχει βραβευτεί επί πολλά χρόνια με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika