Newsitamea.gr
NEWS FEED ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Γνωρίζετε τον λόγο που οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αν κάποιοι ξέρουν από pasta, τότε αυτοί είναι φυσικά οι Ιταλοί.

Οι γείτονες μάλιστα έχουν μία τακτική που πολλές Ελληνίδες μανάδες δεν την ακολουθούν στην Ελλάδα.

Δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια –στα δύο- πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα για να βράσουν.

Ο λόγος μάλιστα καθαρά πρακτικός.

Σύμφωνα με τον ορθό τρόπο κατανάλωσης των ζυμαρικών, αυτά πρέπει να τυλίγονται ως έχουν στο πιρούνι, τόσο για να αποφεύγονται ατυχήματα και λεκέδες, όσο γιατί πολύ απλά αυτό είθισται στην μαγειρική τους κουλτούρα.

Σημαντικό ρόλο στο να είναι η μακαρονάδα βέρα ιταλική  παίζει και η σάλτσα η οποία πρέπει να είναι πάντοτε πηχτή.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μούσμουλα: Ο γνωστός άγνωστος με τα πολλά οφέλη για την υγεία

Efi Nika

Πόνος στο στομάχι: 9 φυσικές λύσεις που ανακουφίζουν – Τι να αποφύγετε

Efi Nika

Το αντιφλεγμονώδες ελληνικό βότανο που καταπολεμά διαβήτη και κατάθλιψη

Efi Nika