Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Άντρας έγινε δωρητής οργάνων και φίλοι, συγγενείς και γιατροί «παρέλασαν» το σώμα του για να τον τιμήσουν!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άντρας έγινε δωρητής οργάνων και φίλοι, συγγενείς και γιατροί «παρέλασαν» το σώμα του για να τον τιμήσουν.

Περιτριγυρισμένος από δεκάδες ιατρούς, συγγενείς και φίλους, αυτός ο ετοιμοθάνατος άνδρας έκανε «παρέλαση» σε ένα διάδρομο νοσοκομείου για να τιμηθεί το «απίστευτο δώρο ζωής» που χάρισε στους συνανθρώπους του.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο 53χρονος, ο οποίος συμφώνησε να δωρίσει τα όργανά του μετά το θάνατό του, γι’ αυτό οι δικοί του στήθηκαν στο διάδρομο για να τον τιμήσουν.

Το διακεκριμένο προσωπικό του νοσοκομείου σταμάτησε την εργασία του για να παραμείνει σιωπηλό καθώς ο άντρας έφευγε από την εντατική φροντίδα, αφού είχε αποσυνδεθεί από τη μηχανική υποστήριξη, και πήγαινε να αφαιρέσει τα όργανά του.

The man was the second person in a week to have received the walk of respect at the hospital, which has become a tradition for those who are taken to donate their organs when they die

Την Πέμπτη, οι συγκινημένοι συγγενείς και φίλοι του άντρα στάθηκαν επίσης στο διάδρομο, στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου του St Luke στην Αϊντάχο.

Δεν έγινε γνωστό ποια όργανά του δώρισε ο άντρας ή από ποια ασθένεια υπέφερε, αλλά το βίντεο έχει δοθεί στη δημοσιότητα ως ένα αφιέρωμα στον ασθενή.

Αυτή η κίνηση έχει γίνει παράδοση στο νοσοκομείο St Luke του Αϊντάχο και το προσωπικό του τιμάει όσους συμμετέχουν στη δωρεά οργάνων.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης από το νοσοκομείο δείχνει δεκάδες άτομα να στέκονται σιωπηλά καθώς ο ετοιμοθάνατος άντρας πηγαίνει για να αποσυνδεθεί από τη μηχανική υποστήριξη.

Ο άντρας περιβάλλεται από τους δικούς του ανθρώπους κι από το νοσοκομειακό προσωπικό καθώς κάνει την τελευταία του βόλτα στους διαδρόμους του νοσοκομείου…

Director of the intensive care unit at the hospital, Deb Compton, said the man had been in the unit for a while and the team there had bonded with the family, adding it was 'a very sad situation'

Οι γιατροί που στέκονταν στις αίθουσες δάκρυσαν καθώς, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, αυτός ο άντρας ήταν ο δεύτερος δωρητής του νοσοκομείου για εκείνη την εβδομάδα.

Η οικογένειά του είπε πως ο άντρας επέτρεψε στο νοσοκομείο να βιντεοσκοπήσει τις στιγμές του λίγο πριν πεθάνει.

“Ήμουν συγκινημένη από τον αριθμό των ανθρώπων που ήταν εκεί,” δήλωσε η Anita Kissee, η υπεύθυνη προσωπικού του νοσοκομείου που δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η κ. Kissee δήλωσε στον κυβερνήτη του Αϊντάχο: “Είναι μόνο ένας τρόπος να τιμήσουμε την οικογένεια που πήρε αυτή τη δύσκολη απόφαση. Η οικογένεια είπε ότι αυτό ήταν μόνο ένα από τα ξεχωριστά πράγματα που έκανε ο αποθανών στη ζωή του.”

Ο Deb Compton, διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KIVI-TV: “Ήταν μια πολύ θλιβερή κατάσταση.”

“Ο ασθενής βρισκόταν για λίγο στην μονάδα και όταν μιλήσαμε με την οικογένειά του και μάθαμε ότι ήθελε να γίνει δωρητής οργάνων, αμέσως ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για να τον τιμήσουμε.”

Staff at St Luke's Hospital in Meridian, Idaho, gathered on the fourth floor corridor for an emotional 'walk of respect' for an organ donor as he was taken to have his life support switched off

“Έτσι, στηθήκαμε στους διαδρόμους για να υποστηρίξουμε σιωπηρά αυτή την οικογένεια καθώς μεταφέραμε τον ασθενή από την ΜΕΘ στο χειρουργείο για να του αφαιρέσουμε τα όργανα για δωρεά.”

Dozens of staff lined the corridor and some appeared emotional as the terminally ill man was wheeled past in his final moments

Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου πρόσθεσε: “Είναι ένας τρόπος να αποτίσουμε φόρο τιμής στον ασθενή για το απίστευτο δώρο ζωής και να στηρίξουμε την οικογένεια σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.”

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβουλές για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες

newsitamea

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι

Efi Nika