Newsitamea.gr
AMEA news ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

20χρονη τραγουδίστρια είναι πλέον καθηλωμένη σε αμαξίδιο λόγω όγκου!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1409567309608_wps_10_Pic_Shows_A_girl_who_thou

20χρονη τραγουδίστρια είναι πλέον καθηλωμένη σε αμαξίδιο λόγω όγκου!-ΦΩΤΟ

Άλλη μια απόδειξη ότι πρέπει να εξετάζουμε το παραμικρό που μας συμβαίνει στο σώμα μας, πόσο μάλλον όταν το πρόβλημα επιμένει ενώ οι γιατροί λένε πως δεν έχουμε τίποτα το ανησυχητικό! Ο λόγος για την 20χρονη Μπέθ Φρέιζερ που μέσα σε λίγες εβδομάδες, βρέθηκε σε αμαξίδιο παρόλο που οι επισκέψεις σε 3 διαφορετικούς γιατρούς ήταν καθησυχαστικές λέγοντάς της πως δεν έχει κάτι παραπάνω από αλλεργική ρινίτιδα!

1409567906298_Image_galleryImage_Pic_Shows_A_girl_who_thou

Όταν παρατήρησε όμως πως οι πονοκέφαλοι της αυξήθηκαν περισσότερο από το συνηθισμένο, επισκέφτηκε άλλους γιατρούς και ανακάλυψε ότι έχει όγκο στην επίφυση του εγκέφαλου, σε μη εγχειρήσιμο σημείο! Έκτοτε η ζωή της άλλαξε προς το χειρότερο, καθώς υποφέρει από υπερβολική κούραση, άγχος, αϋπνίες, πόνους και ευαισθησία στο φως!

«Νιώθω σαν 20χρονη παγιδευμένη στο σώμα μιας 90χρονης! Νιώθω σα να πάσχω από αρθριτικά και δεν είμαι πλέον ανεξάρτητη! Η οικογένεια μου και το αγόρι μου έγιναν οι φροντιστές μου και δεν έχω πλέον προσωπική ζωή. Πάντα είχα πρόβλημα με την αλλεργική ρινίτιδα και όταν χειροτέρεψα, νόμιζα απλά πως φέτος ήμουν σε κακή κατάσταση. Δε περίμενα όμως πως θα μου αποκλείσουν ότι έχω όγκο οι προηγούμενοι γιατροί και ξαφνικά να έχω βρεθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο, να έχω παρατήσει τις σπουδές μου και το τραγούδι και να προσπαθώ απλά να επιβιώσω».

1409567325153_wps_12_Pic_Shows_A_girl_who_thou

Τώρα έχει δημιουργήσει μια ερανικού χαρακτήρα σελίδα(www.youcaring.com/bethtoUSA) , ώστε να κατορθώσει να μαζέψει το πόσο των 150.000 λιρών(200.000 ευρώ περίπου) ώστε να πάει στην Αμερική και να δει τον κορυφαίο γιατρό που ειδικεύεται στην ασθένεια της! «Θέλω και πάλι να περπατήσω και να οδηγήσω, να νιώσω φυσιολογική και πάλι στα 20 μου. Μου λείπει το τραγούδι και η σχολή μου».

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: Dailymail.co.uk

email: iliasvogiatzis@gmail.com

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika