Newsitamea.gr
AMEA news

17:18 Safari Jeep για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία διαφορετική ημέρα είχαν την ευκαιρία να περάσουν προχθές, Παρασκευή, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αγίου Νικολάου που ήταν μία προσφορά της κας Carolien Brix και της Εταιρίας της. 

Συγκεκριμένα, η κα Brix η οποία είναι από την Ολλανδία αλλά μένει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία δώδεκα χρόνια, έχει την Εταιρία «Jeep Safari Rhodes» που δραστηριοποιείται κατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνοντας off road 4×4 ημερήσιες εκδρομές για τουρίστες. 

Θέλησε, λοιπόν, να προβεί σε μία κοινωνική προσφορά και συγκεκριμένα για τα παιδιά γι’ αυτό και διοργάνωσε αυτή την ημερήσια off road εκδρομή με τη συνδρομή όλου του προσωπικού της!

Έτσι, την Παρασκευή, δώδεκα παιδιά από το ΚΔΑΠ του Αγίου Νικολάου, μαζί με δασκάλους και κηδεμόνες τους, με επτά αυτοκίνητα και ισάριθμους οδηγούς από την Εταιρία της κας Brix έκαναν μία διαδρομή η οποία περιελάμβανε στάσεις στα Μαριτσά, τις Επτά Πηγές, το Φουντουκλί ενώ στην παραλία των Φανών τους προσέφεραν μπάρμπεκιου.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η καBrix έκανε κοινωνική προσφορά, η ίδια όμως λέει ότι είναι η αρχή και θα ακολουθήσουν και άλλες ενώ στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει και όσους συμπολίτες μας θέλουν και εκείνοι να προσφέρουν.
Τέλος, ευχαριστεί για τα όσα προσέφεραν τους παρακάτω:
ΒΑΠ, ΙΒΙΣΚΟΣ, κρεοπωλείο Γιώργος Κουδουράκης, βενζινάδικο Παυλάτου, Επτά Πηγές.

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=213619&catid=5&maincatid=1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1.800 άτομα με αναπηρία θα έχουν τον Προσωπικό Βοηθό τους ως το τέλος του 2025

newsitamea

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika