Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

14:01 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΤΕ – COSMOTE 2012 _ οδηγίες για να συμπληρώσεις και να υποβάλεις την αίτησή σου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Διάβασε τις παρακάτω οδηγίες για να συμπληρώσεις και να υποβάλεις με μεγαλύτερη ευκολία την αίτησή σου. ..

  1. Μπες στην ενότητα “Συμπλήρωσε την Αίτηση” πατώντας το αντίστοιχο κουμπί ή σύνδεσμο.
  2. Διάβασε με προσοχή την “Αναλυτική Προκήρυξη των Υποτροφιών ΟΤΕ – COSMOTE 2012”. Περιέχει σημαντικές πληροφορίες για την επιτυχή υποψηφιότητά σου στις Υποτροφίες OTE – COSMOTE.
  3. Αφού διαβάσεις την προκήρυξη, τσέκαρε το “Αποδέχομαι τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις” και στη συνέχεια πάτα το κουμπί “Εγγραφή”. Αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή, πάτα στο κουμπί “Αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή, κάνε κλικ εδώ” για να παρακάμψεις τη διαδικασία εγγραφής και να οδηγηθείς στη σελίδα εισόδου (login).
  4. Πατώντας το κουμπί “Εγγραφή” εμφανίζεται η σελίδα “Βασικά στοιχεία υποψηφίου”. Αφού συμπληρώσεις προσεκτικά όλα τα πεδία (πρόσεξε ιδιαίτερα το email και τον αριθμό ταυτότητας γιατί δεν μπορείς να τα αλλάξεις μετά), πάτα το κουμπί “Αποθήκευση”
  5. Αν η φόρμα με τα στοιχεία σου περάσει επιτυχώς τον έλεγχο, σου αποστέλλεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που δήλωσες το οποίο περιέχει ένα σύνδεσμο (link) απαραίτητο για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγγραφή σου.
  6. Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου (πατώντας στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης που σου στάλθηκε), μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να μπεις στις σελίδες του “Προφίλ μου” συμπληρώνοντας το email σου και τον κωδικό σου στη σελίδα εισόδου (login).
  7. Η ενότητα “Το προφίλ μου” αποτελείται από τις εξής 4 σελίδες: “Προσωπικά στοιχεία”, “Βασικές προϋποθέσεις”, “Αίτηση” και “Δικαιολογητικά”
  8. Η σελίδα “Προσωπικά στοιχεία” περιέχει τα στοιχεία που συμπλήρωσες κατά την εγγραφή σου. Όποια στιγμή θέλεις, μπορείς να τα τροποποιήσεις όλα εκτός του email και του αριθμού ταυτότητας. Μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση πρέπει να πατήσεις το κουμπί “Αποθήκευση”, αν θέλεις να αποθηκευθούν οι αλλαγές που έκανες.
  9. Η σελίδα “Βασικές προϋποθέσεις” περιέχει υποχρεωτικά πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις και να αποδεχτείς για να σου δοθεί πρόσβαση στη σελίδα “Αίτηση”. Και πάλι, αφού συμπληρώσεις όλα τα πεδία, πρέπει να πατήσεις το κουμπί “Αποθήκευση στοιχείων βασικών προϋποθέσεων”.
  10. Η σελίδα “Αίτηση” περιέχει την αίτηση υποψηφιότητάς σου. Οι απαντήσεις που θα δώσεις εδώ θα κρίνουν το βαθμό καταλληλότητάς σου για υποτροφία!
    Απάντησε με ειλικρίνεια και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια στις διάφορες ερωτήσεις. Θυμήσου ότι, σχεδόν για όλες τις απαντήσεις σου, θα χρειαστεί να προσκομίσεις (εφόσον περάσεις στη Β’ φάση) κάποιο αποδεικτικό έγγραφο.
    Πατώντας το κουμπί “Αποθήκευση αίτησης” στο κάτω μέρος, μπορείς να αποθηκεύσεις προσωρινά την αίτησή σου. Κάθε φορά που το πατάς, το σύστημα ελέγχει την αίτηση και σε πληροφορεί για τυχόν παραλήψεις ή/και λάθη. Μπορείς να τα διορθώσεις και να τα αποθηκεύσεις όποια στιγμή και όσες φορές θέλεις.
    Εφόσον η αίτησή σου περάσει επιτυχώς τον έλεγχο, σου δίνεται η δυνατότητα να την υποβάλεις οριστικά. Προσοχή: η ενέργεια αυτή είναι οριστική και κατόπιν αυτής θα κλειδώσει η αίτησή σου οριστικά χωρίς καμία δυνατότητα περαιτέρω αλλαγής!
    Πρέπει να υποβάλεις οριστικά την αίτησή σου, πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων!
  11. Η σελίδα “Δικαιολογητικά” περιέχει τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να προσκομίσεις εφόσονπεράσεις στη Β’ φάση. Τα δικαιολογητικά αυτά εξαρτώνται από τις απαντήσεις που έδωσες στις ερωτήσεις της αίτησης.
    Κατά τη διάρκεια της Β’ φάσης θα έχεις τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη σελίδα να ‘ανεβάσεις’ (upload) ηλεκτρονικά όσα δικαιολογητικά σου έχουν ζητηθεί.

TIPS:

  • Διάβασε τις παραπάνω οδηγίες
  • Διάβασε προσεκτικά τους “Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής”
  • Μη ξεχνάς το email σου και τον κωδικό σου (password) και μην τον αποκαλύπτεις ποτέ σε τρίτους
  • Πριν την οριστική υποβολή της αίτησής σου βεβαιώσου για την ορθότητα και την πληρότητα των στοιχείων που έχεις συμπληρώσει!

Καλή Επιτυχία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika