Newsitamea.gr
AMEA news

14 ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε άτομα με κινητικά προβλήματα από το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δεκατέσσερα ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια παρέδωσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Με το σύνθημα «Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας – Κανείς μόνος – Κανείς αποκλεισμένος» ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, παρέδωσε δωρεάν τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Ευόσμου.

Τα αμαξίδια δόθηκαν έπειτα από αιτήσεις που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι και βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. Μεταξύ των δικαιούχων ήταν και ο χάλκινος Παραρολυμπιονίκης του Ρίο και δημότης Κορδελιού – Ευόσμου, Δημήτρης Ζησίδης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν οδηγίες χρήσης και λειτουργίας των ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων, με τους δικαιούχους να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

Στόχος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου είναι να συνεχιστεί η πρωτοβουλία, που γίνεται για πρώτη φορά πανελλαδικά και να μοιραστούν επιπλέον οχήματα σε άτομα με αναπηρία τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ , iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea