Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

10.000 άνθρωποι ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ τον 19χρονο που μάζεψε 3,5 εκατ. ευρώ κατά του καρκίνου!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3005142019

10.000 άνθρωποι ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ τον 19χρονο που μάζεψε 3,5 εκατ. ευρώ κατά του καρκίνου!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι κατέκλεισαν τον Καθεδρικό Ναό του Λίκφιλντ για να πουν τον τελευταίο αντίο στον Στίβεν Σάτον, τον 19χρονο που έγινε σύμβολο στη Βρετανία με τον αγώνα του να μαζέψει 3,5 εκατ. ευρώ για την καταπολέμηση του εφηβικού καρκίνου.

kideia1.jpg

Η μητέρα του Τζέιν, ο αδελφός του Κρις και η στενή του οικογένεια, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους από την ανταπόκριση του κόσμου.

kideia2.jpg

Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν μια άμαξα που την έσερναν λευκά άλογα, έφτασε έξω από την εκκλησία και την ίδια στιγμή 19 κίτρινα μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό, ένα για κάθε χρόνο από τη ζωή του Στίβεν.

kideia3.jpg

Μάλιστα την ώρα που το φέρετρο του 19χρονου αγοριού περνούσε από μπροστά τους, όλοι σήκωσαν τον αντίχειρά τους, δίνοντας υπόσχεση μ’ αυτόν τον τρόπο ότι θα κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν το έργο του.

kideia4.jpg

Ο Στίβεν έφυγε από τη ζωή στις 14 Μαΐου μετά από σκληρή και γενναία μάχη που έδωσε για πολλά χρόνια με τον καρκίνου του εντέρου.

kideia5.jpg

Τις τελευταίες δύο μέρες περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι, μικρά παιδιά, καρκινοπαθείς, άνθρωποι που νίκησαν τον καρκίνο, είπαν το τελευταίο αντίο, στο αγόρι που τον τελευταίο μήνα κατάφερε με το χαμόγελο και την δύναμή του να γίνει σύμβολο στη μάχη κατά του καρκίνου.

kideia6.jpg

Μάλιστα όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ολοκληρώθηκε η τελετή, κάνοντας τη μητέρα του να δακρύσει.

kideia8.jpg

kideia9.jpg

kideia10.jpg

kideia11.jpg

[youtube id=”FeWcNv7-lUs” width=”620″ height=”360″]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika