Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φρίκη: γέννησε στο πάρκο,παράτησε το μωρό και επέστρεψε στη δουλειά!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

600

Φρίκη: γέννησε στο πάρκο,παράτησε το μωρό και επέστρεψε στη δουλειά!!!

 

Φρίκη και αποτροπιασμό τουλάχιστον προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα από την Πολωνία, 30 ετών, γέννησε το μωρό της κατά τη διάρκεια του διαλείμματος από τη δουλειά της στο πάρκο, το εγκατέλειψε εκεί και επέστρεψε στο γραφείο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η Γιολάντα Τσαρνέκα όπως δήλωσε, δεν ήθελε ποτέ να μείνει έγκυος και είχε κρατήσει εντελώς μυστική την εγκυμοσύνη της, φορώντας φαρδιά ρούχα. Έλεγε μάλιστα στους φίλους και στους γνωστούς της ότι απλώς είχε παχύνει λίγο.

Πριν από λίγες μέρες, όταν την έπιασαν οι πόνοι του τοκετού, έφυγε για να κάνει το διάλειμμά της, πήγε στο κοντινό πάρκο, γέννησε το μωρό της και το εγκατέλειψε εκεί μέσα στον καύσωνα.

Όταν επέστρεψε στο γραφείο, ο διευθυντής της παρατήρησε ότι είχε αίμα πάνω στα ρούχα της και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν ήθελε καθώς του έλεγε ότι είναι μια χαρά.

Εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει, όμως η ίδια τους είπε ότι έμεινε έγκυος κατά λάθος και ότι είχε πετάξει το μωρό στην τουαλέτα.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στην τουαλέτα, όμως δεν βρήκε το μωρό. Μετά τις ασφυκτικές πιέσεις των αστυνομικών, η γυναίκα παραδέχθηκε ότι είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της στο πάρκο.

Μετά από δύο ολόκληρες μέρες η αστυνομία βρήκε το μωρό αφυδατωμένο και καλυμμένο από έντομα! Το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί είπαν ότι το μικρό κοριτσάκι ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Οι γιατροί δήλωσαν : «Τo κοριτσάκι ήταν γυμνό και ζύγιζε κάτι λιγότερο από ένα κιλό, γιατί ήταν τόσο αφυδατωμένο. Είναι ένα θαύμα το γεγονός ότι επέζησε κάτω από αυτές τις συνθήκες για τόσες ημέρες. Απλά είναι θαύμα»

Η Πολώνη γυναίκα, κατηγορείται τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια αν κριθεί ένοχη.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika