Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Υποστήριξη ΑμεΑ στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1-1

Υποστήριξη ΑμεΑ στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός

Υποστήριξη ΑμεΑ στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα 30/3/2014 από την Ομάδα Αποκατάστασης «the REalHABILITATION team”. Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα, με τη τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την κεντρική είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ», στην οδό Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο , Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.

Η Ομάδα Αποκατάστασης “the REalHABILITATION team”   με τη συνεργασία του www.kinesiotherapy.gr και το κατάστημα Ορθοπεδικών ¨ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ” θα υποστηρίξουν Άτομα με Αναπηρίες που θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα.

Η εμπειρία που έχουμε από τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού – Ελπίδα, απο τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη αλλά και η Υποστήριξη μας στο “Wheelchair In Motion – Laser Tag”στο Ωραιόκαστρο, μας δίνει τη δυνατότητα να Υποστηρίξουμε με Ασφάλεια το κάθε συμμετέχοντα!

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

 Η Ομάδα Αποκατάστασης «the REalHABILITATION team” θα συμμετέχει σε δυο κατηγορίες:

α. Αγώνας  1km  με 2 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση 11.30 πμ

β. Αγώνας  5km με 5 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 11.00 πμ

 

Για την πληρωμή της συμμετοχής σας στον αγώνα:

  1. Στο λογαριασμό της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στην Εθνική Τράπεζα: 222/296053-28  με IBAN GR3401102220000022229605328. Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την κατάθεση σας είτε προσθέτοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας, είτε μέσω email, είτε μέσω τηλεφώνου στη Μονάδα.

  2. Στα γραφεία της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στην παλιά παιδόπολη Ωραιοκάστρου καθημερινά 8:00-16:00.

 Σας ενημερώνουμε πως για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου ´´Κονταξοπούλειο ´´ , γραφείο εγγραφών για τον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, στις 19,20 και 21 Μαρτίου, όπου θα μπορείτε να δίνετε το αντίτιμο και να παραλαμβάνετε τον αριθμό της συμμετοχής σας.

 Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν, ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες  για τον αγώνα στο www.elpida-autism.gr/

Για την Υποστήριξη των ΑμεΑ από την Ομάδα μας στο jgelsis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea