Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ : 16χρονος πήγε για μπάνιο και πνίγηκε στο ποτάμι!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

27

ΤΡΑΓΩΔΙΑ : 16χρονος πήγε για μπάνιο και πνίγηκε στο ποτάμι!!!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ανθοχώρι της Κοζάνης, όταν ένας 16χρονος νεαρός από την Αλβανία, που εργαζόταν ως βοσκός με έναν 43χρονο συμπατριώτη του πνίγηκε στον ποταμό Πραμόριτσα την Κυριακή.

Γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής, ο 16χρονος είπε στον 43χρονο ότι θα πήγαινε στο ποτάμι για να πλυθεί όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Καθώς η ώρα περνούσε, ο 43χρονος άρχισε να ανησυχεί και ειδοποίησε τον εργοδότη τους. Εκείνος έφτασε στο σημείο και άρχισαν να τον αναζητούν μαζί χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Γύρω στις 18:30 ειδοποίησαν την αστυνομία που μαζί με άνδρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνηςεντόπισαν τελικά τη σορό του άτυχου νεαρού στον πάτο του ποταμιού.

Σύμφωνα με τα πληροφορίες, η αστυνομία πιστεύει πως ο 16χρονος κολύμπησε μέχρι ένα σημείο και μετά τον παρέσυραν τα ρεύματα προς τα κάτω.

Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή και προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Τσοτυλίου.

Ο 50χρονος εργοδότης και ο 43χρονος βοσκός συνελήφθησαν, ο πρώτος γιατί απασχολούσε τους δύο άνδρες παράνομα και ο δεύτερος γιατί δεν είχε άδεια παραμονής.

star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika