Newsitamea.gr
AMEA news ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Τα πρώτα πεισματικά βήματα του μικρού Κέιντεν, παρά τα ακρωτηριασμένα άκρα του!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

photo- newsitamea

Τα πρώτα πεισματικά βήματα του μικρού Κέιντεν, παρά τα ακρωτηριασμένα άκρα του!-ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι οι γονείς περιμένουν με χαρά πότε το παιδί τους θα κάνει τα πρώτα του βήματα, περπατώντας μόνο του. Για τους γονείς όμως του Κέιντεν(Kayden), το να περπατήσει ο γιος τους, σημαίνει πολλά περισσότερα! Η μητέρα του αναφέρει χαρακτηριστικά: είναι κάτι παραπάνω από τα πρώτα του βήματα αυτό το βίντεο και αυτή η προσπάθεια. Γιορτάζουμε τη ζωή του και κάθε βήμα που κάνει, δοξάζουμε το Θεό!

Ο Κέιντεν γεννήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Οι γιατροί προειδοποίησαν τη μητέρα του για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της λόγω ομφαλοκήλης. Η περίσφιγξη της κήλης είναι μια σοβαρή επιπλοκή, που παρουσιάζει πόνο, διόγκωση, οίδημα και πολλές φορές απόφραξη του σπλάχνου που περισφίγγεται με αποτέλεσμα την ελάττωση της αιμάτωσής του και ειλεό ή και νέκρωση του.

Οι δυσκολίες όμως δε σταμάτησαν εκεί: στη πορεία της εγκυμοσύνης διαπιστώθηκε πως ο ομφάλιος λώρος ήταν μπλεγμένος στο πόδι του εμβρύου. Οι γιατροί προειδοποίησαν και πάλι ότι δε θα μπορούσε να περπατήσει εάν κατάφερνε εν τέλει να γεννηθεί! Σε πείσμα της μητέρας, ολοκλήρωσε την εγκυμοσύνη έστω και πρόωρα!

Ο Κέιντεν γεννήθηκε πνευματικά υγιής και σωματικά χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το κάτω μέρος του δεξιού ποδιού και το αριστερό περισσότερο. Τώρα φοράει προσθετικά μέλη και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει να περπατά μόνος του! Θα λέγαμε ότι έχει κληρονομήσει το πείσμα και τη δύναμη της μητέρας του, γιατί στο βίντεο τον ακούμε συχνά να επαναλαμβάνει τις λέξεις: “Το έχω, το έχω!”

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika

Αν το φαγητό δεν αρέσει στο παιδί σας, του φτιάχνετε «το αγαπημένο του»;

Efi Nika

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika