Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής για τη δωρεά οργάνων

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

440462DCBDEFEF6B0CD96BBF99ABDD96

Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής για τη δωρεά οργάνων

Εορταστική συναυλία για την Ημέρα της Γυναίκας και τα 25 χρόνια από τη μεταμόσχευση καρδιάς της πρώτης γυναίκας στην Ελλάδα.Το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εορταστική μεγαλειώδης συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τον Σύλλογο Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθων. 

Μια μουσικοχορευτική παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Άριες, Βαλς και Πόλκες, αποσπάσματα από τα διασημότερα έργα του ρομαντισμού, με επίκεντρο την Βιεννέζικη μουσική του J. Strauss, αλλά και μουσικές των P.I. Tchaikovsky, G. Puccini, G. Verdi, G. Bizet και Fr. Chopin.

Δημοφιλείς χοροί των  J. Strauss και P.I. Tchaikovsky  θα παρουσιαστούν σε χορογραφίες της  διακεκριμένηςΚατερίνας Ροδίου. Χορευτική ομάδα σολίστ πλαισιώνεται από 45 λιλιπούτειες χορεύτριες.

Αγαπημένες άριες των G. Puccini, G. Verdi και G. Bizet θα απόδώσουν η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, πρωταγωνίστρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η μέτζο σοπράνο Κατερίνα Ρούσσου, γνωστή από τις εμφανίσεις της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το εμβληματικό έργο του Fr. Chopin Andante Spianato & Grande Polonaise θα ερμηνεύσει στο πιάνο η σολίστ Τατιάνα Παπαγεωργίου.

Βασιλική Καραγιάννη σοπράνο
Κατερίνα Ρούσσου μέτζο σοπράνο

Τατιάνα Παπαγεωργίου πιάνο

Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων
Μουσική διεύθυνση: Μιχάλης Οικονόμου

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.), του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του  Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠ.Α.Ν.ΔΑ) Δήμου Αθηναίων, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών και τηςΑυστριακής Πρεσβείας.

Διοργάνωση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΕΩΣ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea