Newsitamea.gr
AMEA news ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Συναντήσεις με θέμα «Κοινωνικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις: Απασχόληση και άνθρωποι με αναπηρία» στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Συναντήσεις με θέμα «Κοινωνικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις: Απασχόληση και άνθρωποι με αναπηρία» στη Θεσσαλονίκη.

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. προσκαλεί επιχειρήσεις, εργοδότες και εργαζόμενους σε Συναντήσεις Πληροφόρησης και Ανταλλαγής εμπειριών με θέμα «Κοινωνικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις: Απασχόληση και άνθρωποι με αναπηρία».

Στόχος των ομαδικών συναντήσεων που θα ολοκληρωθούν έως τέλος Ιουνίου 2014 είναι η ανάπτυξη εξειδικευμένων παρεμβάσεων συμβουλευτικής και πληροφόρησης με τη συμμετοχή επιχειρήσεων και εργοδοτών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για θέματα απασχόλησης ατόμων με αναπηρία.

Μέσα από το πρίσμα της διαχείρισης της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν σε τομείς που αφορούν τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις σε σχέση με την αποδοτικότητα των ανθρώπων με αναπηρία στην απασχόληση, τις θεωρητικές προσεγγίσεις της αναπηρίας και τις προσαρμογές στον εργασιακό χώρο που απαιτούνται ανάλογα την κάθε αναπηρία.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των συναντήσεων θα γίνει παρουσίαση του σύγχρονου πλαισίου, μικρότερης ή μεγαλύτερης εμβέλειας παρεμβάσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Συνολικά θα υλοποιηθούν πέντε Συναντήσεις Εργοδοτών.

Οι πρώτες δυο δίωρες συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για την Δευτέρα 26 & την Τρίτη 28 Μαΐου στις 19.00μμ στο Κτίριο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Δήμου Καλαμαριάς (Πλατεία Σκρα).

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της: «Τοπικής Δράσης Κοινωνικής Συνοχής και Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης» που υλοποιείται από την Α.Σ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετέχουν και οι Δήμοι Θερμαϊκού,
Θέρμης, Καλαμαριάς και Πυλαίας Χορτιάτη.

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: www.econews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σιαμαία αγοpάκια δίδυμα γεννήθηκαν με 3 πόδια και κοινό ουρογεννητικό σύστημα

Efi Nika

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας