Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κώστα Γρίμπιλα:Ζητά την προσευχή όλων για τη ζωή της κόρης του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κώστας Γρίμπιλας Ζητά την προσευχή όλων για τη ζωή της κόρης του

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος ζει χάρη στη μεταμόσχευση που έγινε με την καρδιά του Ντουζόν Ζάμιτ, του παιδιού που είχε χάσει τη ζωή του την 1η Αυγούστου 2008, από μπράβο σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου.

Η ιστορία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από περίπου πέντε χρόνια, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Γρίμπιλας στέφθηκε νικητής σ’αυτό το χτύπημα της μοίρας, είανι αδιανόητο το πως σήμερα δέχεται ένα ακόμη σκληρό χτύπημα της μοίρας!

«Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριαμό στο facebook o δημοσιογράφος, που πλέον ζει στην Αυστραλία μαζί με τη σύζυγο του και την κόρη τους, ενώ κρατά πολύ δυνατές σχέσεις με την οικογένεια του Ντουζόν.

Από κείνη την ώρα σχόλια και ευχές κατακλύζουν την προσωπική του σελίδα, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμη το πρόβλημα υγείας που διατρέχει η περίπου 6 μηνών Κωνστανίνα- Αγγελική.

«Το παιδί είναι η συνέχεια η δική μου, της γυναίκας μου Πόπης και του Ντουζόν. Είναι ένα ευλογημένο μωρό και θα ήθελα να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του αγοριού που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Θέλω να μην ξεχάσει ποτέ το πώς ήρθε η ίδια στη ζωή» είχε πει σε συνέντευξη του όταν γεννήθηκε η κόρη του.

gribilas.JPG

star.gr 

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμα για τα μηνύματα αγάπης.

Δυστυχώς το αγγελουδι μου δεν τα κατάφερε 

 

Kosta  Gribilas Ακολουθήστε · 4 ώρες πριν από iOS 
 
 Σας ευχαριστούμε όλους θερμα για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελουδι μου δεν τα κατάφερε… — μεPoppy Karatzis- Gribilas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika