Newsitamea.gr
AMEA news

Σάλος με εισιτήρια ΑΜΕΑ στο Μουντιάλ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
mundial_stadia
Σάλος με εισιτήρια ΑΜΕΑ στο Μουντιάλ!!!
Λογαριασμός στο facebook προσφέρει εισιτήρια για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων στο Μουντιάλ, καθώς επίσης και πιστοποιητικά αναπηρίας!
Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει αναφορικά με τα εισιτήρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένα προφίλ στο facebook με όνομα Fausto Andrade, λογαριασμός που δημιουργήθηκε για εμπόριο εισιτηρίων, προσφέρει πακέτο για άτομα με ειδικές ανάγκες στον αγώνα της Βραζιλίας εναντίον του Μεξικού στη Φορταλέζα.

Το πλέον εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει θέση αναπήρων, αφού φέρεται να του προσφέρεται και πιστοποιητικό που θα αποδεικνύει την αναπηρία του κι όλα αυτά μαζί με ένα απλό εισιτήριο κοστίζουν περί τα 330 ευρώ!

Η αρχική προσφορά περιλαμβάνει μόνο το εισιτήριο για αναπηρική θέση αντί 132 ευρώ, ενώ η επιπλέον αναπηρική θέση κοστίζει σχεδόν 50 ευρώ.

Δεν ήταν λίγοι πάντως οι χρήστες που επιτίθεντο στον διαχειριστή της σελίδας, τη στιγμή που σύμφωνα με τη FIFA: «Όσοι ζήτησαν κι αγόρασαν εισιτήρια για άτομα με ειδικές ανάγκες, θα πρέπει απαραίτητα να δείξουν τα πιστοποιητικά τους κατά την είσοδο κι αποχώρηση από το γήπεδο. Αν δεν μπορεί να το αποδείξει ο εκάστοτε φίλαθλος, τότε το εισιτήριο ακυρώνεται».

venda-cadeirante-facebook-foto-reproducao_lanima20140609_0260_50.jpg

venda-cadeirante-facebook-foto-reproducao_lanima20140609_0263_50.jpg

 

gazzetta.gr 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1.800 άτομα με αναπηρία θα έχουν τον Προσωπικό Βοηθό τους ως το τέλος του 2025

newsitamea

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika