Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πάμπλο Πινέδα – Πρωταγωνιστής Στη Ζωή Και Στην Ταινία “Κι Εγω Επίσης”!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1 32

Πάμπλο Πινέδα – Πρωταγωνιστής Στη Ζωή Και Στην Ταινία “Κι Εγω Επίσης”!!

Ένα συγκινητικό ερωτικό δράμα, που θίγει παράλληλα ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα γύρω από το οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα.

Διαβάστε παρακάτω, ένα μικρό αφιέρωμα για τον Πάμπλο Πινέδα και δείτε το trailer της ταινίας, με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο Πάμπλο Πινέδα, είναι ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος, ο πρώτος πτυχιούχος πανεπιστημίου με σύνδρομο Down! Ταλαντούχος και αγωνιστής γιατί κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει δάσκαλος με πτυχίο στην Ψυχολογία της Εκπαίδευσης!

Σε συνεντεύξεις του δηλώνει ότι θεωρεί τον ευατό του ευλογημένο και ότι έχει μετατρέψει το μειονέκτημά του σε πλεονέκτημα! Ταξιδεύει σ΄όλο τον κόσμο, μιλώντας για τις αξίες της ζωής, παροτρύνοντας τους γονείς, να μην απομονώνουν τα παιδιά τους

Πρωταγωνιστής στη Ζωή αλλά και στην ταινία ” Και εγω επίσης” – (Yo Tambien), η οποία είναι εμπνευσμένη απ΄την ζωή του.

http://www.revista.gr/wp-content/uploads/2012/12/yo_tambien.jpg

Μια Ισπανική ταινία, σε σκηνοθεσία Αντόνιο Ναχάρο και Άλβαρο Παστόρ,  με τους: Λόλα Δουένιας, Πάμπλο Πινέδα. Με έναν αυθεντικό, γεμάτο συναίσθημα κινηματογραφικό ήρωα (ο Πάμπλο Πινέδα υποδύεται στην πραγματικότητα τον εαυτό του).

Η Υπόθεση της ταινίας:

Ο 34χρονος Ντανιέλ είναι ο πρώτος Ευρωπαίος με σύνδρομο Down που έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Ξεκινά μια δουλειά σε κοινωνική υπηρεσία της Σεβίλλης, όπου και γνωρίζει την Λάουρα. Γίνονται αμέσως φίλοι, τραβώντας την προσοχή τόσο των συναδέρφων τους όσο και των μελών των οικογενειών τους. Η ιδιαίτερη σχέση τους θα δοκιμαστεί, όταν ο Ντανιέλ ερωτευτεί την Λάουρα. Όμως οι επαναστατικές ψυχές τους αρνούνται να συμβιβαστούν με τους κανόνες και αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτα χωρίς όρια και περιορισμούς.

Η ταινία συμμετείχε στο φεστιβάλ του Σάντανς και κατάφερε να αποσπάσει 5 βραβεία, μεταξύ των οποίων Καλύτερου Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και 2 βραβεία Goya.

ΠΗΓΗ:specialgoneis

[youtube id=”-7VMAJ2EVcw” width=”620″ height=”360″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika