Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι τροφές που αλλοιώνονται ακόμη και μέσα στο ψυγείο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι τροφές που αλλοιώνονται ακόμη και μέσα στο ψυγείο

Οι τροφές που αλλοιώνονται ακόμη και μέσα στο ψυγείο!!!

 

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το ψυγείο είναι ο ιδανικότερος αποθηκευτικός χώρος για τα τρόφιμα. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα τρόφιμα, ακόμη και μέσα στο ψυγείο, έχουν ημερομηνία λήξης.

Δείτε αναλυτικά

Κρέμα γάλακτος: 2 – 4 ημέρες

Σαλάτες (τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα): 4 – 5 ημέρες

Σάλτσα ντομάτας: 5 – 6 ημέρες

Βραστές πατάτες: Έως 2 ημέρες

Ψωμί: 1,5 μήνα στο ψυγείο, 3 μήνες στην κατάψυξη

Βούτυρο: 2-3 μήνες στο ψυγείο

Τυρί: 15 μέρες στο ψυγείο

Αυγά: Περίπου 20 μέρες στο ψυγείο και 7 μέρες αν τα έχετε βράσει

Κοτόπουλο: 1-2 μέρες στο ψυγείο, 8-10 μήνες στην κατάψυξη

Κιμάς: 1 μέρα στο ψυγείο, 4 μήνες στην κατάψυξη

Μπέικον: 15 μέρες στο ψυγείο, 3 μήνες στην κατάψυξη,

Λουκάνικα: Ανοιγμένα (1 εβδομάδα στο ψυγείο), σφραγισμένα (2 εβδομάδες στο ψυγείο), 1-1,5 μήνα στην κατάψυξη

Ζαμπόν: 7-8 μέρες στο ψυγείο

Μοσχάρι: 4 μέρες στο ψυγείο, 6 μήνες στην κατάψυξη

Ψάρι: Έως 2 μέρες στο ψυγείο, 6 μήνες στην κατάψυξη

Μουστάρδα: 5-7 μήνες στο ψυγείο

Κέτσαπ: Περίπου 2 μήνες αφού ανοιχτεί

Πίτσα: 3 μέρες στο ψυγείο, 1-2 μήνες στην κατάψυξη

Λαχανικά: 5 –7 μέρες στο ψυγείο

Φρούτα: Περίπου 5 μέρες

Μαρμελάδα: 5-8 μήνες στο ψυγείο

Γλυκά με κρέμα: Έως 7 μέρες στο ψυγείο

Γαλακτοκομικά: Βάσει ημερομηνίας λήξεως

Ζυμαρικά μαγειρεμένα: Έως και 4 ημέρες

Ψάρια: Όχι πάνω από 2 ημέρες

Όσπρια: Έως 2 ημέρες

Λαδερά: 2 ημέρες

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς πολύ κόπο: Χάσε 7 κιλά σε έναν μήνα με τη δίαιτα του γιαουρτιού

Efi Nika

Κάπνισμα: Γιατί μπορεί να πάρουμε κιλά όταν «κόψουμε» το τσιγάρο

Efi Nika

Λιποδιαλυτικό ρόφημα: Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση και γρήγορη απώλεια βάρους, με φυσικό τρόπο

Efi Nika