Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νεα στοιχεία! Άφησε σκόπιμα το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο για να “σκάσει” από την ζέστη!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

8

Νεα στοιχεία! Άφησε σκόπιμα το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο για να “σκάσει” από την ζέστη!!!

Δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους! Ο πατέρας ο οποίος άφησε το παιδί του να πεθάνει από υπερθερμία μέσα στο αυτοκίνητο και ισχυρίστηκε ότι ξέχασε να το αφήσει στον παιδικό σταθμό, έστελνε ερωτικά μηνύματα σε εξι διαφορετικές γυναίκες την ώρα που το παιδί του ξεψυχούσε!Ολα αυτά ακούστηκαν στο δικαστήριο και σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις και έψαχνε τρόπο να “ξεφορτωθεί” τα οικογενιακά βάρη.

Ο δικαστής αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για τον Τζάστιν Ρος Χάρις από την Ατλάντα, ο οποίος φέρεται πως άφησε σκοπίμως τον 22μηνών γιο του μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το παιδί να πεθάνει από υπερθερμία.

Ο επικεφαλής της έρευνας στην υπόθεση, κατέθεσε ότι ο Χάρις αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο ενδοοικογενειακά όσο και στο χώρο της εργασίας του, ενώ είχε πραγματοποιήσει αναζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με το πώς κάποιος μπορεί να ζει χωρίς παιδιά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιβιώσει στη φυλακή.

Ο Χάρις είχε εγκαταλείψει τον 22 μηνών γιο του στο αυτοκίνητο επί 7 ώρες

«Πιστεύουμε ότι τα μέχρι τώρα αποδεικτικά στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πράξη αυτή ήταν προμελετημένη», δήλωσε ο αντιεισαγγελέας Τσακ Μπόρινγκ.

Ο δικηγόρος του Χάρις, Μάντοξ Κίλγκορ, κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι προσπαθούν να σπιλώσουν δημοσίως την εικόνα του 33χρονου πατέρα με άτυπα στοιχεία και δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως αυτός παράτησε εν γνώσει του το παιδί στο αυτοκίνητο, όταν η θερμοκρασία στην Ατλάντα είχε φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο Χάρις είπε στην αστυνομία ότι ξέχασε να αφήσει τον γιο του στον παιδικό σταθμό, πριν πάει στη δουλειά του στις 18 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πέθανε από θερμοπληξία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika