Newsitamea.gr
AMEA news Υποψηφιότητες ΑμεΑ

Νίκος Πέππας:Οι πολίτες δεν ψηφίζουν μόνο κόμματα αλλά και πρόσωπα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

nikos-pepas

Νίκος Πέππας:Οι πολίτες δεν ψηφίζουν μόνο κόμματα αλλά και πρόσωπα

Έμαθα από μικρός, να αγωνίζομαι για πράγματα που για κάποιους είναι δεδομένα και αυτονόητα.

Μετέτρεψα το κινητικό μου πρόβλημα σε προτέρημα και έφερα Παρολυμπιακές διακρίσεις για την πατρίδα μου, στο άθλημα της ξιφασκίας. Τα οκτώ χρόνια εκλογής μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι θέσεις που υπηρέτησα ως Αντινομάρχης Οικονομικού και Διοικητικού Ανατολικής Αττικής και ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Διονύσου, με γέμισαν δημιουργικές εμπειρίες και αγάπη για τα κοινά. Κατάφερα στο Δήμο Διονύσου, εν μέσω κρίσης, αύξηση χρηματικών υπολοίπων κατά 22% και εξόφληση χρεών κατά 75%!

Βιώνω την ύφεση, ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και γνωρίζω από «πρώτο χέρι» τι σημαίνει να παλεύεις με τις επιπτώσεις της, αλλά και να προσπαθείς να δημιουργήσεις θέσεις εργασίας.

 

Κάθε βήμα της ζωής μου είχε κι έναν αγώνα, μικρό ή μεγάλο. Πάντα κερδισμένο και ποτέ χαρισμένο. Τώρα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, μπορώ και θέλω να προσφέρω για την Ελλάδα μας.

 

Μπορώ να συμβάλλω δυναμικά για να κάνει εκείνο το καθοριστικό βήμα και να βγει τάχιστα από την κρίση.
Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα. Δεν πρέπει να είναι. Προτρέπω όσους επιθυμούν να προσφέρουν, να ασχοληθούν, όχι για βιοπορισμό, αλλά γιατί θέλουν να πάνε την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά.

 

Η Ευρωβουλή είναι το κομβικό σημείο, όπου όλοι εμείς θα κληθούμε να αγωνιστούμε, με τη στήριξη του κόσμου, όχι μόνο για το συμφέρον της χώρας μας αλλά και για την συνολική ευημερία των λαών της Ευρώπης. Για να μην υπάρχουν ανισότητες και αδικίες. Ειδικά για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα Άτομα με Αναπηρία.

 

Ευρώπη χωρίς ανισότητες και αδικίες – Άρθρο του Νίκου Πέππα υποψηφίου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea