Newsitamea.gr
AMEA news

Μώραλης: Κάλεσμα σε γονείς και εκπαιδευτικούς ΑμεΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

moralis

Μώραλης: Κάλεσμα σε γονείς και εκπαιδευτικούς ΑμεΑ

Προκειμένου να ανταλλάξουν εμπειρίες και ιδέες που θα δώσουν λύσεις στα εμπόδια που συναντούν καθημερινά τα Άτομα με Αναπηρία

Συνάντηση με γονείς και εκπαιδευτικούς Ατόμων με Αναπηρία θα έχει Σήμερα Τρίτη 13 Μαΐου στις 18.00, στον ΟΛΠ ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος καλεί γονείς και εκπαιδευτικούς σε έναν ανοιχτό διάλογο επικοινωνίας προκειμένου να ανταλλάξουν εμπειρίες και ιδέες που θα δώσουν λύσεις στα εμπόδια που συναντούν καθημερινά τα Άτομα με Αναπηρία.

Στο κάλεσμά του ο κ. Μώραλης τονίζει: «Εμείς οι άνθρωποι του “Πειραιά Νικητή”, οι οποίοι αποφασίσαμε να αθροίσουμε δυνάμεις, πάνω και έξω από διαχωριστικές γραμμές και πεποιθήσεις, για να αναγεννήσουμε τον Πειραιά, είμαστε αποφασισμένοι με έργα και όχι με λόγια να υπερβούμε τη μίζερη σημερινή πραγματικότητα και να αποδώσουμε σε εσάς και στα Άτομα με Αναπηρία, ένα περιβάλλον ασφάλειας και σεβασμού, φροντίδας και προσφοράς.

Πιστεύω ότι για να καθορίσουμε την πολιτική μας και τη δράση μας στο Δήμο την επομένη των εκλογών χρειάζεται εμείς να έχουμε όχι απλώς γνώση των προβλημάτων αλλά και ενσυναίσθηση της θέσης σας. Γι’ αυτό σας προσκαλώ να μοιραστείτε μαζί μας, σε έναν ανοικτό διάλογο επικοινωνίας, τις εμπειρίες και τις ιδέες σας και εμείς να ακούσουμε, να μάθουμε και να αναλάβουμε δεσμεύσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea