Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος στο Βόλο για το 5χρονο αγγελούδι που έσβησε ξαφνικά!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

26

Θρήνος στο Βόλο για το 5χρονο αγγελούδι που έσβησε ξαφνικά!!!

 

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο προσβλήθηκε από ένα μικρόβιο γαστρεντερίτιδας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του τόσο στο Βόλο απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του όσο και στις Σέρρες τόπο καταγωγής του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, η τετραμελής οικογένεια, επέστρεψε από τις διακοπές της στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει. Την Τετάρτη, τα μέλη της οικογένειας παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Η 5χρονη όμως, φαίνεται ότι ήταν σε πιο κρίσιμη κατάσταση.

Αμέσως η μητέρα του, που είναι νοσηλεύτρια σε διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, απευθύνθηκε σε παιδίατρο. Επέστρεψαν στο σπίτι, το βράδυ όμως η υγεία του μικρού κοριτσιού επιδεινώθηκε.

Οι γονείς του μετέφεραν την μικρή στο νοσοκομείο. Οι γιατροί που αντιλήφθηκαν αμέσως την κρισιμότητα της κατάστασης, εισήγαγαν το κοριτσάκι στην εντατική, ωστόσο δεν άντεξε.

Δυστυχώς λίγο αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωναν στους συντετριμμένους γονείς ότι το κορίτσι τους έσβησε. Το μικρόβιο είχε επηρεάσει την καρδιακή λειτουργία, με αποτέλεσμα η καρδιά της να μην αντέξει.

Σήμερα, η οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού θα αποχαιρετήσει το μικρό της αγγελούδι. Η κηδεία του θα γίνει στις 4 το απόγευμα, στις Σέρρες.

 

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika