Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θαύμα στην Ερέτρια: Αναστήθηκε άνθρωπος μετά από πνιγμό!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

12345

Θαύμα στην Ερέτρια: Αναστήθηκε άνθρωπος μετά από πνιγμό!!!

 

Τον είχαν για πεθαμένο,του ετοίμαζαν κηδεία αλλά τους εξέπληξε!

​Μία απίστευτη ιστορία συνέβη στην Ερέτρια το απόγευμα της Παρασκευής. Πρωταγωνιστής ήταν ένας 84χρονος άντρας που έκανε τις διακοπές του στην περιοχή.

Ο παραθεριστής συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός από Αθήνα κολυμπούσε στα υπέροχα νερά της Ερέτριας όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις τους και οι λουόμενοι τον έβγαλαν έξω πνιγμένο. Δεν είχε τις αισθήσεις του και όλοι πίστεψαν πως πέθανε. Μάλιστα συνέχισαν να του κάνουν τεχνητές αναπνοές.

eretria.jpg

Όσο κι αν προσπάθησαν να τον βοηθήσουν για να συνέλθει όταν τον έβγαλαν στην ακτή, δεν τα κατάφεραν. Ο ηλικιωμένος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για τα περαιτέρω. Οι λιμενικές αρχές κατέγραψαν το συμβάν ως πνιγμό.

ekav.jpg

Όταν αργά το απόγευμα επικοινώνησαν από το λιμενικό με συγγενή του “νεκρού” για τα διαδικαστικά, έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν ότι ο συνταξιούχος στρατιωτικός … αναστήθηκε, μετά από επίμονες προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους γιατρούς του νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ο τυχερός ηλικιωμένος που κατάφερε να “ξεγελάσει” τον χάρο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα και όπως γράφει το evianews.com έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Φωτο αρχείο

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρατηριούχοι δεν θέλουν να το ξέρεις: Η αιτία που πρέπει να βάζεις βενζίνη μόνο τη Δευτέρα

Efi Nika

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika