Newsitamea.gr
AMEA news ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η απομόνωση των Αμεα από τα media και η 23χρονη που αλλάζει το τοπίο στη βιομηχανία του θεάματος!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1403861335836screencapture

Η απομόνωση των Αμεα από τα media και η 23χρονη που αλλάζει το τοπίο στη βιομηχανία του θεάματος!-ΒΙΝΤΕΟ

Η 23χρονη Τσέλσυ Τζεί(ChelseyJay) ανέπτυξε στα 20 της μια νευρολογική κατάσταση γνωστή ως το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας(POTS). Τα συμπτώματα του συνδρόμου είναι ζάλη, αστάθεια, ταχυκαρδία με τελικό αποτέλεσμα να μη μπορούν να σταθούν όρθιοι. Αυτό είχε ως συνέπεια ξαφνικά να βρεθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο και να αναγκαστεί να συνεχίσει όλες τις δραστηριότητες με τη βοήθεια αυτού.

Μέσα από αυτή την κατάσταση, που άλλαξε τη ζωή της εντελώς, συνειδητοποίησε όπως λέει η ίδια: ¨πόσο σπάνια τα άτομα με αναπηρία παρουσιάζονται στα μέσα επικοινωνίας και ένιωσα απομονωμένη!¨ Η ίδια ως πρώην μοντέλο και παράλληλα ενώ σπούδαζε νοσηλευτική, αποφάσισε να αλλάξει αυτό το δεδομένο.

[youtube id=”1t7VOZCyuJ0″ width=”620″ height=”360″]

¨Οι ηθοποιοί, τα μοντέλα δεν παρουσιάζονται πουθενά στα media, εάν έχουν οποιαδήποτε αναπηρία¨. Έτσι δημιούργησε ένα βίντεο για να δείξει σε όλους, ότι τα άτομα με αναπηρία είναι απόλυτα ικανά να ταιριάξουν στη βιομηχανία του θεάματος! Πως κανείς δε πρέπει να νιώσει αποκλεισμένος από το μοντέρνο τρόπο που παρουσιάζεται η ομορφιά. Να ωθήσει τις εταιρείες να κατανοήσουν πως δε πρέπει να αποκλείσουν τα ταλέντα με αναπηρία αλλά ότι οφείλουν να τα συμπερίλαβαν στο χώρο αυτό!

 

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου: Νεκρός, μπαμ και κάτω, 40χρονος στρατιωτικός την ώρα που έτρεχε με φίλο του

Efi Nika

Κάνε παιδιά να δεις… Ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι…

Efi Nika

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika