Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενημερωτική εκδήλωση για Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, όπως η Ψωρίαση και η Κνίδωση από το σωματείο «Καλυψώ»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

D016AA3501C62DF9D8EF763F31D8A05F

Ενημερωτική εκδήλωση για Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, όπως η Ψωρίαση και η Κνίδωσηαπό το σωματείο «Καλυψώ»

Η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, όπως η Ψωρίαση και η Κνίδωση, αποτελεί πρωτοβουλία της Novartis Hellas και υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

Κεντρικός Πυλώνας της εκστρατείας αποτελεί η έκθεση φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας», που θα φιλοξενηθεί στο Gazarte από την Παρασκευή 9, έως την Κυριακή 11 Μαΐου

 

apokalypste_to_derma_sas

 

Αθήνα, 6 Μαΐου 2014 – Με το μήνυμα «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού χώρου φωτογραφίζονται από τον φακό της καταξιωμένης φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, στηρίζοντας τους ασθενείς με Ψωρίαση και Κνίδωση. Πρόκειται για μια εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για τις Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, ενώ φέρει και τη στήριξη του Σωματείου Ασθενών με Ψωρίαση «Καλυψώ». Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σοβαρά αυτά νοσήματα, η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος και η ενημέρωση για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα.

Κεντρικός πυλώνας της εκστρατείας «Skin to live in – Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» αποτελεί η Έκθεση Φωτογραφίας που θα φιλοξενηθεί στο Gazarte από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Μαΐου. Γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού κόσμου φωτογραφήθηκαν σε απλές, καθημερινές στιγμές, μαζί με ασθενείς με ψωρίαση και κνίδωση, μπροστά στον φακό της καταξιωμένης φωτογράφου Ρούλας Ρέβη.

 

Σκοπός της έκθεσης φωτογραφίας είναι η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος, καθώς πρόκειται για νοσήματα μη μεταδοτικά που όμως λόγω της λανθασμένης ή ελλιπούς ενημέρωσης, μπορεί να οδηγήσουν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό.

 

Στην εκστρατεία ανταποκρίθηκαν οι (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Αγγελής-ηθοποιός, Εύα Αντωνοπούλου-δημοσιογράφος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης-ηθοποιός, Κατερίνα Καραβάτου-παρουσιάστρια, Κρατερός Κατσούλης-ηθοποιός, Νάντια Κοντογιώργη-ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης-ηθοποιός, Ελένη Πετρουλάκη-γυμνάστρια, Νατάσα Ράγιου-δημοσιογράφος, Ευδοκία Ρουμελιώτη-ηθοποιός, Σταύρος Σβίγγος-ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου-ηθοποιός, Έφη Σφυρή-πρωταθλήτρια beach volley, Δημοσθένης Ταμπάκος-Χρυσός Ολυμπιονίκης Γυμναστικής, Πέγκυ Τρικαλιώτη-ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας-ηθοποιός και Γιώργος Χρανιώτης-ηθοποιός.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας θα γίνουν την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 19:30, στο Gazarte (2ος όροφος, Βουτάδων 32-34, Κεραμεικός), ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου (ωράριο 10:00-22:00). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea