Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Ελπίδες για την αντιμετώπιση του AIDS!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9090

Ελπίδες για την αντιμετώπιση του AIDS!!!

Η εταιρία Johnson & Johnson’s δίνει τα δικαιώματα φαρμάκου σε φιλανθρωπική οργάνωση

Ελπίδες για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού του AIDS δίνει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο η κίνηση της φαρμακευτικής εταιρίας Johnson & Johnson’s (JNJ), που ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τα δικαιώματα φαρμάκου για την ασθένεια σε φιλανθρωπική οργάνωση που διεξάγει έρευνες στην Αφρική για τον ίδιο σκοπό.

Με τον τρόπο αυτό, εφόσον το φάρμακο που τώρα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, κριθεί επιτυχημένο, θα μπορεί να διαδοθεί άμεσα σε εκατομμύρια ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο και να αποτελέσει ισχυρή 

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, η Johnson & Johnson’s έδωσε τα δικαιώματα για την ανάπτυξη για το μικροβιοκτόνο σκεύασμα που έχει αναπτύξει στην οργάνωση «International Partnership for Microbicides» που εργάζεται για την ανάπτυξη εργαλείων πρόληψης του ιού HIV για τις γυναίκες.

Η συμφωνία επεκτείνει μια προηγούμενη μεταξύ της εταιρίας και της οργάνωσης, η οποία ήδη έχει στο ενεργητικό της δύο μελέτες που διεξάγονται σε προχωρημένο στάδιο στην Αφρική.  Στο πλαίσιο αυτό θα αξιολογηθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του κολπικού δακτυλίου σε συνδυασμό με το αντιμικροβιακό, το οποίο μπορεί στο μέλλον να συνδυάζεται και με αντισυλληπτικά, για την καλύτερη αντιμετώπιση του AIDS συνολικά.

«Οι γυναίκες είναι σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για τις νέες μεθόδους πρόληψης του HIV και χρειάζονται καινοτόμα εργαλεία για να προστατεύσουν τον εαυτό τους» ανέφερε στην ανακοίνωση η Zeda Rosenberg, διευθύνων σύμβουλος της IPM.

 

 

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 φράσεις που οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν λένε ποτέ στον εαυτό τους

Efi Nika

Η βόλτα με τον σκύλο σου βλάπτει την υγεία σας – Δείτε πώς

newsitamea

Είστε ψηλοί με κοιλιά; Ο σοβαρότατος κίνδυνος υγείας που απειλεί την υγεία του πεπτικού

Efi Nika