Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δώρο ζωής σε καρδιοπαθή ασθενή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1475304

Δώρο ζωής σε καρδιοπαθή ασθενή

Δώρο ζωής σε ασθενή, ηλικίας 34 ετών, που έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια, πρόσφερε δότης που νοσηλευόταν στο Mediterraneo Hospital Αθήνας.

Ο ασθενής – λήπτης του καρδιακού μοσχεύματος νοσηλευόταν στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και υποστηριζόταν φαρμακευτικά και με ενδοαορτική αντλία. Η πορεία της υγείας του μετεγχειρητικά κρίνεται πολύ καλή.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Μεταμοσχεύσεων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων κ. Πέτρο Σφυράκη.

Από τις αρχές του έτους έχουν πραγματοποιηθεί εννέα μεταμοσχεύσεις καρδιάς. Συνολικά από την έναρξη του Προγράμματος το 1995, το Πρόγραμμα Μεταμοσχεύσεων του ΩΚΚ έχει πραγματοποιήσει 129 μεταμοσχεύσεις καρδιάς. Σήμερα, βρίσκονται σε αναμονή για μεταμόσχευση καρδιάς 25 άτομα, εκ των οποίων, 8 φέρουν συστήματα μηχανικής υποστήριξης της καρδιάς.

 

ΠΗΓΗ:www.zougla.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητο περιστατικό: 15χρονος στα Χανιά έδειρε 2 φορές την γιαγιά του επειδή δεν του έδινε χρήματα

Efi Nika

Κοpιτσάκι εκ γενετής κουφό βρήκε την ακοή του χάρη σε επαναστατική θεραπεία – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Σοκάρει η εικόνα της Ρένας Κουβελιώτη μετά την επίθεση: Βγήκε με κολάρο στο δελτίο ειδήσεων, «Έχω αιμάτωμα στον αυχένα» – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika