Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Διέρρηξαν Κέντρο Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

images (6)

Διέρρηξαν Κέντρο Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών στην Κύπρο

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Προστασίας Σπαστικών και Αναπήρων Παιδιών εκφράζει την λύπη του ότι για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο, το τριήμερο μεταξύ 22/03 και 26/03, διαρρήχθηκε το Κέντρο Σπαστικών και Αναπήρων Παιδιών «η Ανεμώνη».
Στο Κέντρο φοιτούν παιδιά με Εγκεφαλική Παράλυση στα οποία παρέχεται μια πλειάδα από υπηρεσίες από επαγγελματίες με σκοπό να βοηθηθούν να καταστούν σταδιακά όσο το δυνατό ανεξάρτητα και αυτοεξυπηρετούμενα σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, από το Κέντρο κλάπηκαν το χρηματοκιβώτιο όπου υπήρχαν χρήματα του Συνδέσμου για άμεσες ανάγκες, μια βιντεοκάμερα, μια φωτογραφική μηχανή, μια τηλεόραση και ένας προβολέας. Η διάρρηξη που ισοδυναμεί με ιεροσυλία καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες για τη σύλληψη των διαρρηκτών.
“Η διάρρηξη έγινε σε μια περίοδο που το κέντρο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που πιθανόν να οδηγήσουν στον τερματισμό των υπηρεσιών του μετά από τριάντα χρόνια λειτουργίας”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Το Κέντρο με την ευκαιρία αυτή επείγουσα και θερμή έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει οικονομικά για να συνεχίσουν να παρέχονται οι υπηρεσίες προς τα παιδιά αυτά.
Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμο στο τηλέφωνο 22771930.

http://www.newsbomb.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika