Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά αντιμέτωπη με τον καρκίνοτου μαστού βρίσκεται η Anastacia

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

66171_10151113179583127_613966121_n (1)

Για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά αντιμέτωπη με τον καρκίνοτου μαστού βρίσκεται η Anastacia.

Η 44χρονη τραγουδίστρια Anastacia που το 2003 είχε παλέψει και πάλι με την αρρώστια και είχε βγει νικήτρια, αναγκάστηκε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, μετά τη νέα διάγνωση των γιατρών.

«Αισθάνομαι απαίσια που απογοητεύω τους εξαιρετικούς θαυμαστές μου, που ανυπομονούσαν για την περιοδεία μου. Σπάει η καρδιά μου που τους απογοητεύω »,  έγραψε η Anastacia στη σελίδα της στο Facebook, ανακοινώνοντας την ακύρωση των εμφανίσεών της.

Η ευρωπαϊκή της περιοδεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από το Λονδίνο στις 6 Απριλίου, όμως οι γιατροί συνέστησαν στην Anastacia να ακυρώσει τις συναυλίες της και να σταματήσει τα ταξίδια.

Παρά τις αυστηρές οδηγίες των γιατρών πάντως, η Anastacia συνεχίζει την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ και ελπίζει ότι θα καταφέρει στο μέλλον να πραγματοποιήσει την περιοδεία της.

«Τώρα πιο πολύ από ποτέ είμαι αποφασισμένη να μην αφήσω τον καρκίνο να πάρει ότι καλύτερο έχω. Είμαι γεννημένη αγωνίστρια και ο στόχος μου είναι να αναρρώσω πλήρως με την υποστήριξη των γιατρών, της οικογένειας και των φίλων μου »,  έγραψε η Anastacia στο Facebook.

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την πρώτη της περιπέτεια με τον καρκίνο και είχε πει ότι για όλα έφταιγε το άγχος που ένιωθε λόγω της δημοσιότητας, αφού δεν υπήρχε ιστορικό στην οικογένειά της.

Στην  συνέντευξή της το 2008 η Anastacia είπε: « Όλο και περισσότερες γυναίκες παλεύουν με τον καρκίνο που δεν έχει σχέση με κληρονομικότητα. Είμαι σίγουρη ότι το άγχος προκάλεσε τον δικό μου καρκίνο. Η όχι και τόσο καλή σχέση που είχα τότε, η καριέρα μου, κάποια στιγμή ήταν πάρα πολύ για να το αντέξω. Δεν ξέρω πώς να είμαι η αστέρι που η δισκογραφική μου εταιρεία απαιτεί από εμένα ».

Εκτός από τον καρκίνο, η Anastacia πάσχει και από μια σπάνια μορφή καρδιοπάθειας, με αποτέλεσμα κάποιες φορές η καρδιάς της να χτυπά τρεις φορές πιο γρήγορα από το κανονικό.

 ΗAnastacia εδώ και χρόνια παλεύει και με τη Νόσο του Crohn, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά καιρούς σοβαρά συμπτώματα που της δυσκολεύουν τη ζωή.

Anastacia λεέι :

«Οι αρρώστιες μου με άλλαξαν με πολλούς τρόπους. Επηρεάζουν τα πάντα, από την υγεία μου, μέχρι τη δουλειά μου και τις σχέσεις μου. Αυτό που κάποιοι θεωρούν κατάρα, για μένα είναι δώρο, γιατί με βοήθησε να ανακαλύψω τον πραγματικό μου εαυτό » Anastacia

 

 FACE BOOK ….Anastacia Forced To Cancel European Tour

Anastacia has sadly been diagnosed with breast cancer for the second time after having successfully survived her 2003 battle with the disease. Consequently she has been forced to cancel all performances, tours and any travel from now until further notice. Anastacia was excited about her forthcoming European tour which was due to start April 6th in London. “I feel so awful to be letting down all my amazing fans who were looking forward to ‘It’s A Man’s World Tour’. It just breaks my heart to disappoint them” she said.

Anastacia will continue the writing and recording of her new album despite her diagnosis and hopes to schedule a new tour as soon as possible. Now more then ever, she is determined to live by her motto “Don’t ever let cancer get the ‘Best of You!’” A born survivor, Anastacia has one goal and that is to make a full recovery with the support of her family, friends and everyone around her.

Please respect her need for privacy during such a trying time.

All tickets for the tour can be refunded from the point of purchase.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika