Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αστυνομικοί έκαναν ηλεκτροσόκ σε κωφάλαλο γιατί νόμιζαν ότι τους κορόιδευε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

0987

Αστυνομικοί έκαναν ηλεκτροσόκ σε κωφάλαλο γιατί νόμιζαν ότι τους κορόιδευε

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά την είδηση ότι αστυνομικοί επιτέθηκαν άγρια και έκαναν ηλεκτροσόκ σε έναν κωφάλαλο, γιατί θεώρησαν ότι τους κοροϊδεύει.

Το απίστευτο και πρωτοφανές αυτό περιστατικό σημειώθηκε στη Νότια Καλιφόρνια και όπως υποστηρίζει οJonathan Meister στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει στην νοηματική με τους αστυνομικούς, εκείνοι αφού τον χτύπησαν, στη συνέχεια του έκαναν ηλεκτροσόκ.

Όλα συνέβησαν όταν ο Meister πήγε να πάρει τα πράγματά του από το σπίτι του, στο οποίο όμως είχαν μετακομίσει κάποιοι άλλοι.

Το βράδυ εκείνο οι αστυνομικοί περιπολούσαν στην περιοχή, όταν ξαφνικά είδαν τον νεαρό και τον πέρασαν γιακλέφτη.

Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγει έξω από τον κήπο όπου τον εντόπισαν.

Ο Meister από την πλευρά του προσπάθησε να τους εξηγήσει πως πρόκειται για παρεξήγηση, χρησιμοποιώντας φυσικά τη νοηματική γλώσσα, ωστόσο όπως αναφέρει οι αστυνομικοί δεν το κατάλαβαν και θεώρησαν ότι τους κοροϊδεύει, γι’ αυτό και τον άρπαξαν από τους καρπούς και τον γύρισαν ανάποδα.

Στη συνέχεια τον κόλλησαν στον τοίχο και ένας από αυτούς του έριξε δύο γονατιές στο στομάχι, ενώ ο άλλος αστυνομικός τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο επανειλημμένως και του έκαναν ηλεκτροσόκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News, ο κωφάλαλος λιποθύμησε μετά από όλα αυτά, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του φορέσουν χειροπέδες.

 

ΗΠΑ

 

www.inewsgr.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Efi Nika