Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ασιατική σφήκα προκαλεί πανικό”Είναι ένα θανάσιμο κίνδυνο για τους ανθρώπους”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ασιατική μέλισσα 0

Ασιατική σφήκα προκαλεί πανικό”Είναι ένα θανάσιμο κίνδυνο για τους ανθρώπους”

Εντομο που θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο, ανακαλύφθηκε στα Βαλκάνια και οι άνθρωποι φοβούνται και ανησυχούν για τα παιδιά τους ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Ασιατική σφήκα (Ασίας Bumble), είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από μια κανονικη μέλισσα έχει τρεις καρφίτσες στην κοιλιά της και επιτίθεται σε ανθρώπους και σε μεγάλα ζώα, και το τσίμπημα της μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ ή παράλυση.( Το αναφυλακτικό σοκ είναι η πιο ακραία και επικίνδυνη αλλεργική αντίδραση του σώματος, κυρίως σε τσίμπημα εντόμων (σφήκας, μέλισσας), αλλά και σε κάποιο φάρμακο ή τροφή. Ωστόσο, αν και οι αλλεργίες στα παιδιά είναι πιο συχνές από ό,τι στους ενηλίκους, το αναφυλακτικό σοκ είναι πολύ σπάνιο στην παιδική ηλικία.)

Ο επικεφαλής της Κτηνιατρικής είπε ότι πρώτη φορά στην καριέρα του ειδε τέτοια έντομα στα Βαλκάνια . Λέει ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνα αυτή τη στιγμή.

DSV – “μπορούν να επιτίθενται σε ανθρώπους και σε ζώα, ακόμα και στην κατάσταση στην οποία τα ζώα ειδικά τώρα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι ιδρωμένα. Τα ζώα και ο άνθρωπο, μπορεί να πάθουν αναφυλακτικό σοκ και μπορεί ακόμη και να πεθάνουν . ”

Οι αρχές άρχισαν την καταγραφή στις περιοχές που ανέφεραν την εμφάνιση αυτών των bumblebees(ασιατική μέλισσα), και θα πρέπει να ψεκάζονται με ενα ισχυρό εντομοκτόνο και να καταστρέφονται οι φωλιές τους ισχυρό εντομοκτόνο .

ΠΗΓΗ -newsitamea.gr

ασιατική μέλισσα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika