Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Απίστευτο: πέταξαν έξω από εστιατόριο 4χρονο αγοράκι λόγω dress code!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

55

Απίστευτο: πέταξαν έξω από εστιατόριο 4χρονο αγοράκι λόγω dress code!!!

 

Είναι αδιανόητο και όμως αληθινό. Μια μαθητευόμενη σερβιτόρος σε εστιατόριο της Ατλάντα των ΗΠΑ, εξάντλησε όλη της την αυστηρότητα πάνω σε ένα 4χρονο παιδάκι, καθώς το ανάγκασε  να φύγει από το εστιατόριο που είχε πάει με την οικογένειά του, επειδή φορούσε αμάνικο μπλουζάκι.




Η μητέρα του παιδιού δήλωσε σε τοπικό κανάλι : «Αν πιστεύαμε ότι το παιδί μας δεν είναι σωστά ντυμένο, θα πηγαίναμε αλλού για να γλιτώσουμε την ντροπή μας, για όσα έγιναν»

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα η διεύθυνση του εστιατορίου να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και δικαιολόγησε το συμβάν λέγοντας :  «Το θέμα οφείλεται στο γεγονός ότι η εκπαιδευόμενη υπάλληλος δεν γνώριζε καλά τους κανόνες» 

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο απαγορεύεται η είσοδος σε όσους φορούν αμάνικα μπλουζάκια και σε όσους φορούν καπέλο μετά τις 4 το απόγευμα και μάλιστα το αναγράφει και σε μια πινακίδα στην είσοδο. 




Η οικογένεια δέχθηκε τη συγγνώμη και υποσχέθηκε να επανέλθει στο εστιατόριο. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν το μικρό αγόρι θα φορά την ίδια ή παρόμοια μπλούζα.

Εμείς πάντως αν ήμασταν στη θέση τους, θα βάζαμε στο παιδί και πάλι αμάνικη μπλούζα…


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika

Θα “κάτσουμε” πολλές μέρες: Όλες οι Αργίες μετά το Πάσχα και το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο…

newsitamea

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika