Newsitamea.gr
ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έρχεται Το Ποτάμι για να καθαρίσει τις παραλίες της Αττικής;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

pota

Έρχεται Το Ποτάμι για να καθαρίσει τις παραλίες της Αττικής;

Μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση ενός πολιτικού κόμματος, μπορεί να είναι απλά και η καλή τους πρόθεση. Χωρίς καμία διάθεση να κρίνω πολιτικά το θέμα, βλέπω με πολύ καλό μάτι, τη κίνηση του νεοϊδρυθέντος κόμματος, να κάνει ¨βουτιές¨ στις παραλίες της Αττικής, σε μια προσπάθεια να τις σώσει από τα αποτσίγαρα!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα ξεχυθεί  στις παραλίες Φαλήρου, Ελληνικού, Αλίμου, Βουλιαγμένης, Νέας ,Μάκρης, Σχοινιά και Μαραθώνα. Μαζί με άλλους 15 εθελοντές και χρησιμοποιώντας τις μηχανές τους, θα μοιράσουν ένα ειδικό φυλλάδιο στους λουόμενους, με διπλή χρήση!

pota1

¨Μην αφήσεις τίποτα στην παράλια παρά μόνο τις πατημασιές σου¨ είναι το κεντρικό μήνυμα αυτών των 20.000 φυλλαδίων. Αρχικά σκέφτηκα ότι θα έχουμε άλλη μια χαρτούρα στα σκουπίδια …διαβάζοντας όμως το δελτίο τύπου, χαμογέλασα με την έξυπνη ιδέα: το φυλλάδιο εκτός από το μήνυμα που θέλει να περάσει έχει και άλλη χρήση. Με 2 απλές κινήσεις γίνεται τασάκι παραλίας, ώστε να δοθεί ένα τέλος στις παραλίες γεμάτες αποτσίγαρα!

Εγώ προσωπικά χαίρομαι όποτε βρίσκομαι σε παραλίες που έχουν ήδη τασάκια, γιατί έχω την αίσθηση ότι πατώ σε καθαρή άμμο. Ας διαφυλάξουμε το θησαυρό της χώρας μας, τις γαλάζιες θάλασσες, τις γραφικές αμμουδιές μας, τη κληρονομία που θα αφήσουμε στους επομένους και με την οποία καλωσορίζουμε κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες!

Καλό και καθαρό καλοκαίρι να έχουμε!

 

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika