Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πόλεμος ανακοινώσεων για τo Ερρίκος Ντυνάν!!!

Πόλεμος ανακοινώσεων για τo Ερρίκος Ντυνάν
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πόλεμος ανακοινώσεων για τo Ερρίκος Ντυνάν

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ανδρέας Μαρτίνης με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Βουλής για το «Ερρίκος Ντυνάν». Υπενθυμίζεται ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ομοφώνησαν την Τρίτη στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση επειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών του κοινωφελούς ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν. Προηγουμένως είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ, διαμαρτυρόμενοι επειδή δεν έγινε δεκτή η συζήτηση της τροπολογίας του ΚΚΕ και των ΑΝΕΛ για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στην ΕΡΤ.

Παρατίθεται η ανακοίνωση του Ανδρέα Μαρτίνη:

Στην Ολομέλεια της Βουλής, την 18η Ιουνίου 2013, με θέμα την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το Κοινωφελές ΄Ιδρυμα ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ελέχθησαν διάφορα περί σκανδάλων στη διαχείριση του Νοσοκομείου μας.

Δεν εκπλήσσομαι, αφού όπως ανέφερε και ο κ. Υπουργός Υγείας, ουδέποτε εδέχθη κανέναν από το Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. ή του Κ.Ι.Ε.Ν., αλλά επληροφορείτο και προφανώς εμπιστευόταν μόνο τον κ. Θ. Χαραμή, ο οποίος, βεβαίως, ουδέποτε υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος, αλλά αμειβόμενος manager με προϋπηρεσία σε άλλες ιδιωτικές κλινικές, που ανέκαθεν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

Η πληροφόρηση των άλλων κομμάτων προέρχεται από δημοσιεύματα, άλλοτε καλοήθη, άλλοτε παραποιώντας την αλήθεια, οπότε η ελλιπής ή μονομερής πληροφόρηση μπορεί εύλογα να οδηγήσει σε θολά συμπεράσματα.

Εξαίρεση της δικαιολογημένης παραπληροφόρησης, αποτελεί ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πέραν της εν γνώσει του άδικης πολεμικής προς το πρόσωπό μου, προέτρεψε να διορίσει ο κ. Υπουργός δοτό Δ.Σ. στον Ε.Ε.Σ. και στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, γεγονός περίεργο για δημοκρατική Κυβέρνηση, προτού αποφανθεί η δικαιοσύνη ή περαιωθεί ο όποιος έλεγχος, που από εμάς είναι ιδιαίτερα επιθυμητός και που από χρόνια άλλωστε διεξάγεται.

Ως προς την κακοδιοίκηση, λίαν συντόμως θα δοθούν στην δημοσιότητα για να πληροφορηθούν όλοι αυτά που ο κ. Βαρβιτσιώτης από πρώτο χέρι όφειλε να γνωρίζει:

1. Ποιοι μετείχαν στα Διοικητικά Συμβούλια των Ιδρυμάτων, τα οποία αποφάσιζαν τους «σκανδαλώδεις» μισθούς.
2. Ποιοί προσελάμβαναν και πόσους
3. Ποιοί ανέθεσαν, έναντι αδρά αμοιβής, δουλειές σε συγγενείς τους
και άλλα πολλά, ώστε να ακουστεί και η δική μας αλήθεια και να τη γνωρίσει, τεκμηριωμένα και με παραστατικά, ο κ. Πρωθυπουργός αλλά και το πανελλήνιο.

 

zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φορούσε ταμπόν και κόντεψε να πεθάνει: Ακρωτηρίασαν και τα δύο πόδια 24χρονης κοπέλας, έπαθε το χειρότερο

Efi Nika

Οι πρατηριούχοι δεν θέλουν να το ξέρεις: Η αιτία που πρέπει να βάζεις βενζίνη μόνο τη Δευτέρα

Efi Nika

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika