Newsitamea.gr
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 990 ΕΥΡΩ-D-Trix15 ολοκληρωμένος ενισχυτής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

943173_575495172470620_1575632184_n

 

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 990 ΕΥΡΩ  ΜΑΖΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΝΑΛΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ .ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΣΤΟ ΓΟΟΓΛΕ ΓΡΑΦΗ .ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΕΙΝΑΙ  3.800 ΕΥΡΩ .

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ  ΑΣ   ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ .ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ .ΤΗΛ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 6943707995..ΜΑΚΗΣ…….

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΜΑΚΗΣ .

Προδιαγραφές του προϊόντος:


D-Trix15 είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής αποτελείται από δύο δορυφόρους και ένα subwoofer παθητικά με την οποία το υπουργικό συμβούλιο περιλαμβάνει τρεις ενισχυτές και εξελιγμένα ηλεκτρονικά ψηφιακό έλεγχο που μπορεί να λειτουργήσει όλο το σύστημα του συστήματος βέλτιστο, σε πολλές περιπτώσεις και απλό τρόπο.

Η υψηλή ποιότητα ήχου και την ευελιξία της D-Trix15 κάνει ένα πολύ ισχυρό εργαλείο εργασίας, καθώς και ένα κινητό σύστημα ενισχυτή για μικρές σταθερές εγκαταστάσεις σε ένα κλαμπ ή μπαρ. Το bass reflex το subwoofer σε Birch καλύπτεται με ένα μαύρο ανθεκτικό στις γρατσουνιές χρώμα, περιλαμβάνει: – ένα υψηλής woofer 15 “είναι πολύ αποτελεσματική, ειδικά σχεδιασμένες για αυτό το έργο, σύμφωνα με τις οδηγίες μας – ένα ψηφιακό δυναμικό επεξεργαστή 24-bit αφιερωμένη με βάση την τελευταία γενιά DSP (προγραμματιστεί με 8 προεπιλογές) και Delta-Sigma μετατροπείς, είναι σε θέση να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες του φιλτραρίσματος και ελέγχου της δυναμικής και απόκριση συχνότητας – τρεις ενισχυτές ισχύος για να χειριστεί εξαρτήματα του συστήματος.

Κάθε ενισχυτής χρησιμοποιεί ένα MOSFET εξόδου στάδιο Class AB για να εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση από την άποψη της δυναμικής, παραμόρφωση και ποιότητα ήχου. Η συνολική ισχύς της D-Trix15 σύστημα είναι 700 W συνεχής ( 950 W peak) διαιρούμενο με 400 W (550 W peak) και για το subwoofer 150 W + 150 W (200 W + 200 W peak) για τους δορυφόρους. 8 Οι διαφορετικές προ-ρυθμίσεις για την απόκριση συχνότητας του D-Trix15 καθιστούν ιδιαίτερα ευέλικτο, είναι πράγματι δυνατό να μετατρέψει το σύστημα με την προσαρμογή σε κάθε απαίτηση απλά με το πάτημα ενός κουμπιού: .. DJ jazz ορίζεται στο πίσω μέρος του sub διαθέτει μια οθόνη 7 τμήματα που μπορεί να δει τον αριθμό του επιλεγμένου Preset με 2 κουμπιά. Δύο έξοδοι με Speakon ® συνδέσεις για τους δορυφόρους, δύο συνδέσεις XLR στις δύο εισόδους με Neutrik ® Combo και ελέγχου όγκο Παρέχονται επίσης. ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ Στα δύο παθητικά, δηλαδή, τα μέσα υψηλό τμήμα του συστήματος, κάθε woofer χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο 8 “, το οποίο παρέχει μια προσεκτική αναπαραγωγή του μέσου-χαμηλής συχνότητας οδηγού σε συνδυασμό με ένα 1 “κόρνα (90 ° x 60 °). εφαρμόζεται Κάθε δορυφόρος έχει ισχύ 150 W.

Η πίσω πλευρά έχει ένα Neutrik Speakon ® υποδοχή για σύνδεση με τα επιμέρους ενισχυτή ισχύος. Ήχος υψηλής ισχύος παρέχονται από την D-Trix15 (127 dB για όλα τα μέτρια-υψηλή τμήμα και 128 dB για το subwoofer που μετράται σύμφωνα με το μισό χώρο) επιτρέπει να αντιμετωπίσουν καταστάσεις στο παρελθόν ήταν αδιανόητο με ένα συμπαγές και ελαφρύ σύστημα. εφαρμογές Αυτό το σύστημα είναι η ενίσχυση των μικρών συναυλίες στο πιάνο μπαρ, με τον ήχο των τοπικών μεσαίου μεγέθους και χρήση ως οθόνη για ηλεκτρονικά όργανα (κυρίως το τύμπανο-σετ). Διαστάσεις δορυφόρου (L x H x D): 25 x 42,5 x 23 εκ. Βάρος δορυφόρου: 7,1 Kg box Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 50 x 55 x 46 εκ. Βάρος συσκευασίας: 33 kg *** Τα πόδια είναι προαιρετική ***

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζητείται άντρας νοσηλευτής για παροχή παραϊατρικής βοήθειας σε τετραπληγικό ασθενή .

newsitamea

Δωρίζω πρόσθετο μέλος (αριστερό πόδι)

newsitamea

Newsitamea: Ζητείται Δημοσιογράφος – Συντάκτης /τρια – στείλε βιογραφικό

newsitamea