Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

ΟΙ Φαρμακοποιοί σχεδιάζουν συνάντηση με Σαμαρά και κινητοποιήσεις

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 newego_LARGE_t_1101_54067118

ΟΙ Φαρμακοποιοί σχεδιάζουν συνάντηση με Σαμαρά και κινητοποιήσεις

Αμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Υγείας και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο οποίος προγραμματίζει σειρά κινητοποιήσεων από τον καινούριο χρόνο.

Μάλιστα οι φαρμακοποιοί συνεδριάζουν εκτάκτως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Τρίτη δηλαδή 31 Δεκεμβρίου προκειμένου να λάβουν τις αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις. Οι απόψεις του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη που χαρακτηρίζει τον κλάδο συντεχνία (με σημαντικά προνόμια τα οποία θα πρέπει8 να τερματιστούν προς όφελος του κοινωνικού συνόλου όπως τόνισε χαρακτηριστικά) τα ψεύτικα στοιχεία του ΟΟΣΑ για τους φαρμακοποιούς αλλά και γενικότερα θέματα φαρμακευτικής πολιτικής, φαίνεται ότι οδηγούν τους φαρμακοποιούς  σε αποφάσεις για διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

Από την πλευρά του, και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε ετοιμότητα, μπροστά στο ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα που θα πλήξουν τα φαρμακεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Penni Syggrou

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

newsitamea

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea