Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Ξεχάστε τον καφέ. Υπάρχει και η… οδοντόβουρτσα!

Ξεχάστε τον καφέ. Υπάρχει και η... οδοντόβουρτσα!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ξεχάστε τον καφέ. Υπάρχει και η... οδοντόβουρτσα!

Μια νέα οδοντόβουρτσα μπορεί να γίνει ένας πιστός φίλος σε όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο για να κοιμηθούν λίγο παραπάνω το πρωί και δεν προλαβαίνουν να πιουν το καφεδάκι τους.

 

Γνωστή εταιρεία με είδη στοματικής υγιεινής αποκάλυψε τα σχέδια της να δημιουργήσει μια νέα οδοντόβουρτσα η οποία θα περιέχει καφεΐνη, με την οποία θα τροφοδοτεί τον οργανισμό μέσω ενός ειδικού ενσωματωμένου patch.

Η εταιρία σκοπεύει στο μέλλον να χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα και σε άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. να μπορεί κάποιος να πάρει τα φάρμακά του μέσω της νέας αυτής οδοντόβουρτσας.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη σε μια καινοτόμο τεχνολογία που επιτρέπει την ενσωμάτωσηοποιασδήποτε ουσίας στην κεφαλή μιας απλής οδοντόβουρτσας και την σταδιακή αποδέσμευση της κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος.

 

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενσωματωθεί στην οδοντόβουρτσα patch με άρωμα μέντας ή μήλου, ακόμη και patch καφεΐνης στην περίπτωση που κάποιος ξυπνάει κουρασμένος το πρωί, δεν προλαβαίνει να πιει καφέ και θέλει μια άμεση τόνωση.

 

Κάθε patch διαρκεί περίπου 3 μήνες. Κάθε οδοντόβουρτσα θα διαθέτει διαφορετικό σχέδιο στο πίσω μέρος της κεφαλής της και συγκεκριμένα στην επιφάνεια καθαρισμού της γλώσσας, ανάλογα με το άρωμα που θα προσφέρει στο χρήστη. Για παράδειγμα θα κυκλοφορεί σε σχήμα μήλου, σχήμα φύλλου μέντας κτλ.

pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Αντόν Τσέχωφ: Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι ξέρουν να σέβονται…

Efi Nika