Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ντροπή:Το ΙΚΑ του πήρε 8100 ευρώ απο την αναπηρική του σύνταξη !

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

images (8)

Στην Ελλάδα του 2013 τίποτα δεν λειτουργεί σωστά… κατά λάθος το ΙΚΑ του πήρε 8100 ευρώ απο την αναπηρική του σύνταξη !!!

Το ΙΚΑ του έστειλε εκκαθαριση με αρκετά μεγάλο ποσό, ως προκαταβολή, το οποίο ο ίδιος ουδέποτε εισέπραξε!

Αντώνης Σταυρόπουλος είναι καρκινοπαθής .Σήμερα πήγε να πάρει τη σύνταξη του αναδρομικά απο το κατ/μα ΙΚΑ Παγκρατίου (οδός Κόνωνος) και κατά λάθος αντί για 9000 ευρώ τι ικα του έβαλε 900 ευρώ .

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του, οι αρμόδιοι του ΙΚΑ Παγκρατίου απέδωσαν το “ΛΑΘΟΣ” σε υπάλληλο του τμήματος συντάξεων, που όμως απουσιάζει σε διακοπές! Και η εκκρεμμότητα θα παραμείνει έως την …άγνωστη επιστροφή της υπαλλήλου. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος εάν δεν δοθεί ικανοποιητική λύση έως την ώρα κλεισίματος του κατ/τος ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρέθηκε χωρίς ευθύνη του και την μη άμεση επανόρθωση του “ΛΑΘΟΥΣ” από την διευθύντρια του καταστήματος!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ…..ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ …ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ????ΘΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ???????????ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝΕΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρατηριούχοι δεν θέλουν να το ξέρεις: Η αιτία που πρέπει να βάζεις βενζίνη μόνο τη Δευτέρα

Efi Nika

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika