Newsitamea.gr
ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ

Η τρίτη εκπομπή” ΑΜΕΑ η Φωνή Σου”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

amea

Η τρίτη  εκπομπή” ΑΜΕΑ η Φωνή Σου” . Ευχαριστούμε όλους τους τους Συντελεστές και τους Καλεσμένους που έλαβαν μέρος .
Η Κα Φωτεινή Μάργαρη, πρόεδρος του Πειραϊκού Εκπαιδευτικού Κέντρου ΑμεΑ,μας μιλά για το έργο, τις δραστηριότητες και τις δημιουργίες των 21 παιδιών του κέντρου. ( ΠΕΚ ΑμεΑ )

Τέννις με αμαξίδιο : Ο  Κ.Άρης Νικολόπουλος μιλά για το αγαπημένο του άθλημα, τις δυσκολίες,τις διακρίσεις στο εξωτερικό και τη γοητεία του. Ο ίδιος, μετά από 9 χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω τροχαίου, σπουδάζει ψυχολογία για να στηρίξει παρόμοιες περιπτώσεις.

??? Φίλος και Αναγνώστης  Συγκλονιστική η μαρτυρία μια τέτοιας περίπτωσης από την Καβάλα, που έφτασε στην αυτοκτονία και την έκανε μάθημα για τη μετέπειτα ζωή του.

 Παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Βαγγέλης Σαρρής.

Πρώτο Μέρος: »ΑΜΕΑ η Φωνή Σου» 

 

 

Δεύτερο Μέρος : »ΑΜΕΑ η Φωνή Σου»

 

Τρίτο Μέρος: »ΑΜΕΑ η Φωνή Σου»

Αγαπητοί φίλοι/ες , Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι  η νέα τηλεοπτική εκπομπή με θέματα αποκλειστικά για τα ΑΜΕΑ, είναι γεγονός .

Η παραγωγή είναι από το Focus Web TV ( http://www.focuswebtv.gr/ )σε συνεργασία με το.https://www.newsitamea.gr/ Η εκπομπή θα ασχολείται με θέματα των ΑΜΕΑ , θα προβάλει άτομα , συλλόγους ΑΜΕΑ , θα αναδεικνύει τα προβλήματα και θα προτείνει λύσεις . Βασικό λόγο σε αυτή την εκπομπή θα έχουν τα ίδια τα ΑΜΕΑ από όλη την Ελλάδα .

Δηλώστε συμμετοχή !!!! Καταγγελίες , θέματα , προτάσεις  ,κλπ  στο info@newsitamea.gr ///amea@focuswebtv.gr  ///και στα τηλ. 6947690185 – 210 2435614 (απο 09.00- 16.00,Δευτέρα έως Παρασκευή )

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μικρός Αντώνης με νωτιαία μυϊκή ατροφία κέρδισε τη μάχη για τη ζωή

Penni Syggrou

Νέα καταδίκη για τον 19χρονο δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη – Για βιασμό 19χρονης ΑμεΑ

Γιώργος Newsitamea

Τώρα καταλαβαίνεις πως είναι να είσαι κλεισμένος στο σπίτι, να μην έχεις τον έλεγχο της ζωής σου!

Βογιατζής Ηλίας