Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Η ΑΥΛΗ» :Γεύσεις ,αρώματα,εικόνες από μια άλλη πιο αυθεντική εποχή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

02_3

Γεύσεις, αρώματα, εικόνες από μια άλλη πιο αυθεντική εποχή..

Γεύσεις, αρώματα, εικόνες από μια άλλη πιο αυθεντική εποχή, αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό όποιου επισκεφτεί το νέο Μεζεδοπωλείο «ΕΝ ΑΧΑΡΝΕΣ «Η ΑΥΛΗ»! Στο καταπράσινο μποστάνι στην συμβολή των οδών Δεκελείας & Βουλγαροκτόνου 27, λίγα μέτρα μόλις από το Κέντρο των Αχαρνών, μία χαριτωμένη μονοκατοικία ξεπροβάλλει μέσα από το φύλλωμα των δέντρων και ένα μεγάλο λαχανόκηπο όπως στις παλιές εποχές με φρέσκα λαχανικά όπως ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, αγγούρια, κολοκύθια …. πολλά άλλα …

03_0Ένα παραδοσιακό μαγειρειό κρυμμένο καλά σ’ έναν επίγειο παράδεισο περιμένει όλους εσάς να τον επισκεφτεί!

Στόχος να μαγέψει κάθε σας αίσθηση, από την όσφρηση που θα τρελαθεί απ’ τους λαχταριστούς σμυρνέικους κεφτέδες, την γεύση που θα απογειωθεί όταν δοκιμάσετε το κλέφτικο μοσχαράκι, την όραση που θα ηρεμήσει απολαμβάνοντας το καταπράσινο μποστάνι, την ακοή που θα ακολουθεί τους ήχους των τζιτζικιών κάτω από την μεγάλη συκιά, αλλά και την αφή αφού θα σας δοθεί η δυνατότητα εντός του κλεινόν άστυ να αγγίξετε τα λαχανικά από το κήπο που βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια σας! Όμως, ας αφήσουμε τις φιλοσοφικές περιγραφές κι ας μπούμε στο… ψητό!

Στην «ΑΥΛΗ» ο ξυλόφουρνος παίρνει φωτιά από νωρίς το απόγευμα για να σας ετοιμάσει τους πιο ξεχωριστούς μεζέδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Το πρόβατο στην λαδόκολλα θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ για τους λάτρεις του ψαριού ο μπακαλιάρος αλά σπετσότα σας περιμένει. Το μπουγιουρντί αυτή την φορά δεν θα σας… αγχώσει, αφού δεν πρόκειται για κανέναν λογαριασμό, αλλά για ένα θεσπέσιο πολίτικο ορεκτικό που συνήθως κάνει παρέα με τα επίσης παραδοσιακά τηγανέλια! Όμως, τα μαγειρευτά δεν τελειώνουν εδώ, ο χωριάτικος, αλανιάρης κόκορας με μακαρόνια, το λουκάνικο του μπεκρή και ο τηγανητός μπακαλιάρος με την «τουρμπάτη» σκορδαλιά σίγουρα θα απογειώσουν τους μερακλήδες!

Όμως, τα λόγια είναι φτώχεια! Επισκεφτείτε την «ΑΥΛΗ» και θα καταλάβετε αμέσως πως η Ιδιοκτήτρια Βάγια Τσιώλη με την συμπαράσταση του συζύγου της Κώστα Δαμάσκου δημιούργησε για εσάς ένα πραγματικό στέκι!

Α! Μην ξεχάσετε να συστήσετε στα παιδιά σας έναν νέο φίλο που θα συναντήσουν εκεί, το καλοντυμένο σκιάχτρο που βρίσκεται άγρυπνος φρουρός των ζαρζαβατικών!!!

Αρθρο από http://www.acharnorama.gr/

φωτογραφία 4

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika