Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Ζεσταίνεται το…κοκκαλάκι των ασθενών! Ρευστό για πετρέλαιο στο ΕΣΥ. Οι ευχαριστίες Άδωνι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

27958a79d46c635536cc2275bb1ccc8d.w600.h340.z1

Είδαν κι απόειδαν στην κυβέρνηση ότι ο χειμώνας δε βγαίνει για τα δημόσια νοσοκομεία με τις περικοπές, και αποφάσισαν να ενισχύσουν τα Ταμεία ώστε να αγορασθεί πετρέλαιο και να λειτουργήσουν τα καλοριφέρ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαν έρθει στο φως της  δημοσιότητας περιπτώσεις νοσηλευτικών ιδρυμάτων που δεν είχαν χρήματα ούτε για πετρέλαιο να ζεστάνουν τους ασθενείς. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις οριακά δεν ξεπάγιασαν οι ασθενείς καθώς τα κονδύλια τελείωναν και οι διοικητές έκαναν αλχημείες μέχρι να έρθουν το ζεστό χρήμα.
Και επειδή ο χειμώνας μόλις τώρα μπήκε, και επειδή έρχονται και γιορτές η κυβέρνησης αποφάσισε να ενισχύσει τα νοσηλευτικά ιδρύματα προκειμένου να προμηθευτούν πετρέλαιο για την ομαλή φιλοξενία των ασθενών.
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προχώρησε σε έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τη θέρμανση των νοσοκομείων.
Το γεγονός φαίνεται ότι έκανε εντύπωση και στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τον συνάδελφό του Χρ. Σταικούρα για την προσφορά του μέσω του αγαπημένου του twitter.
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea

Αντίθετοι με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού πάνω από 3 στους 10 Έλληνες

newsitamea

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

Γιώργος Newsitamea