Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιστημονική εκδήλωση ΕΕΑΣΚΠ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΣΚΠ 2013

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

αρχείο λήψης

Μια εξαιρετική επιστημονική ενημέρωση ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, που εορτάζεται την Τετάρτη 29 Μαΐου, απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, στο ξενοδοχείο «Patra-Palace» στην Πάτρα.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο του Σωματείου της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ Δ. Ελλάδας και αναλυτικότερα για την Παγκόσμια Ημέρα για τη ΣΚΠ, από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ και Β΄ Αντιπρόεδρο της ΠΟΑμΣΚΠ, κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με ΣΚΠ στην καθημερινότητά τους , λόγω μείωσης των κοινωνικών και οικονομικών παροχών τους, από την Πολιτεία και διαμήνυσε προς όλους, πως  «τα Άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση, δεν προσφερόμαστε για κοινωνική ευθανασία» !

 

Ελπιδοφόρα μηνύματα δόθηκαν από τους επιφανείς επιστήμονες ομιλητές με τις εισηγήσεις τους για τις “Σύγχρονες και Μελλοντικές Θεραπείες στην Πολλαπλή Σκλήρυνση”, από τον Νευρολόγο κ. Νικόλαο Φάκα, Διευθυντή Νευρολογικής Κλινικής 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών καθώς και για “Την αντιμετώπιση των κινητικών διαταραχών στην Πολλαπλή Σκλήρυνση”, από τον Νευρολόγο κ. Στέργιο-Στυλιανό Δ. Γκατζώνη, Αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν : ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Πατρών Πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ιωάννης Δημαράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Ελλάδας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κα. Τασία Παπαντωνοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Θεοχάρης Μασσαράς, η Δημοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Μαριάννα Σταματιάδου.

 

 Τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Πατρών κ. Πράτζαλος Φώτης, η πρόεδρος του Ομίλου «Αγκαλιάζω» κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη και μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» κα Πάκυ Καραλή και η Επίτιμη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη.

 

Στον συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνη η δημοσιογράφος κα Ελένη Βασιλοπούλου.

 

 Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκε καφές με πλούσια εδέσματα και η εκδήλωση έκλεισε με ελαφρύ γεύμα, ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας Genesis Pharma.

 

 Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

DSCN0015.JPG    DSCN0128.JPG    DSCN0067.JPG

 Με εκτίμηση

 

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea