Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διήμερο εορταστικό ταξίδι της ΕΕΑΣΚΠ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

DSCN1472

Διήμερο εορταστικό ταξίδι της ΕΕΑΣΚΠ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
  Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς και αγάπης προς το συνάνθρωπο και μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που στήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, η ΕΕΑΣΚΠ λειτούργησε το ειδικό σπιτάκι-περίπτερο της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 δημιουργώντας ένα μικρό Bazaar με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου και ενημέρωσε τους διερχόμενους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ ευαισθητοποιώντας τους πολίτες για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
  Το σπιτάκι-περίπτερο της ΕΕΑΣΚΠ τίμησαν με την παρουσία τους , η ΑντιδήμαρχοςΥποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών κα Μαρία Ρούβαλη – Ανδρικοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Βαφέας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικού Οργανισμού κ. Θεοχάρης Μασσαράς, η πρόεδρος του συλλόγου ¨ Άλμα Ζωής¨ κα Λιολιώ Κολυπέρα, η πρόεδρος του Ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη και πολλοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι του Σωματείου.
DSCN1483
  Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ συγχαίρει το Δήμο Πατρέων για την ιδέα και κυρίως την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού για την παραχώρηση του περιπτέρου, προς στήριξη των σκοπών των εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής .
  Ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συμβολή τα μέλη , τους φίλους και τους εθελοντές του Σωματείου , όλους όσους στήριξαν τη δράση με τη συμμετοχή τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, καθώς  και τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας , όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του εθελοντικού έργου της ΕΕΑΣΚΠ.
  DSCN1551
Ελπίζοντας να χαρίσουμε τις Άγιες Μέρες που ακολουθούν ένα  φωτεινό χαμόγελο ευχόμαστε σε όλους
 Καλές Γιορτές και 
Χρόνια Πολλά  με Υγεία, Χαρά & Αγάπη!
DSCN1579

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea