Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Γνωστός τραγουδιστής Λυγίζει μπροστά σε ένα κ0ρίτσι με Αναπηρία!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Ο γνωστός τραγουδιστής κατά την εμφάνισή του σε συναυλιακό χώρο στη Νάουσα Ημαθίας «λύγισε» επί σκηνής, όταν τον πλησίασε ένα νεαρό κορίτσι καθηλωμένο στο καροτσάκι του.

Ο λόγος για τον Ματθαίο Γιαννούλη, ο οποίος με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή, σταμάτησε για λίγο το πρόγραμμά του, της μίλησε με λόγια που έκανε άπαντες που βρέθηκαν στη συναυλία του να δακρύσουν, ενώ στη συνέχεια της αφιέρωσε όλο το πρόγραμμά του.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης και φανερά συγκλονισμένος από την εμπειρία του, αλλά και τη δύναμη ψυχής που πήρε από το κορίτσι αυτό, λίγο πριν φύγει για τις πρόβες του στην «Πύλη Αθηνών» -που στα τέλη Σεπτεμβρίου ξεκινάει τις εμφανίσεις του με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τη Γωγώ Ρωμαίου και τον Γιώργο Δασκαλάκη-  ανήρτησε στο Facebook το συγκλονιστικό βίντεο με το εξής μήνυμα:

«Πάντα όταν έρχομαι στη φιλόξενη Νάουσα είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ζητώ να συναντήσω. Από τότε που σε γνώρισα πάντα ρωτώ για σένα, θέλω να μαθαίνω νέα σου..πως είσαι καλά. Όσες χιλιάδες άτομα κι αν έχω μπροστά μου πάντα θα σταματήσω τη συναυλία μου, θα σε φωνάξω να έρθεις στην πίστα να σαι κοντά μου για να σου τραγουδήσω το δικό μας τραγούδι. Δώσε μας κι άλλη δύναμη ψυχούλα μου. ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΑΣ!»

 

govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika