Newsitamea.gr
ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ένας άνθρωπος τρεις φορές ακρωτηριασμένος θα σας εμπνεύσει όσο κανένας άλλος (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

amputee10

Ένας άνθρωπος τρεις φορές ακρωτηριασμένος θα σας εμπνεύσει όσο κανένας άλλος (ΦΩΤΟ)

Αυτές οι φωτογραφίες που προκαλούν θαυμασμό,θα σας κάνουν να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να εκτιμάτε ό,τι έχετε τώρα.Όπως δείχνει από κάτω,τελείως καλυμμένος στην λάσπη και μέσα σε μάχη,είναι ο τρεις φορές ακρωτηρισμένος δεκανέας Τοντ Λάβ. Συναγωνιζόταν σε ένα αγώνα δρόμου πάνω από 10 μίλια ανώμαλου δρόμου με 75 εμπόδια. Ο αγώνας αυτός λέγεται ‘’το τέρας’’.

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι το να χασει τα 2 του πόδια και το ένα χέρι στο Αφγανιστάν θα έκανε το δεκανέα να μείνει πίσω στη ζωή του.Αλλά εξαιτίας του ατυχήματός του το 2010,κάνει περισσότεα από όσα θα έκανε κανονικά.Ο Τοντ έχει πιάσει τη ζωή από τα κέρατα-ακόμα συναγωνίζεται στο αγώνα Σπάρταν με άλλους 8 από την ομάδα X.T.R.E.M.E.
Αυτή η ομάδα είναι ειδική γιατί αποτελείται μόνο από τραυματίες μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων.Κάθε ένα μέλος έχει γνωρίσει την απώλεια τόσο καλά αλλά έχει και τόσο καλό δυναμισμό να ξεπεράσει ό,τι τον κρατάει κάτω.Η ομάδα βοήθησε τον Τοντ να ανέβει τοίχους,συρματοπλέγματα,να αγωνίζεται μέσα στηη λάσπη και να τρέχει ολοταχώς μικρές αποστάσεις.Ο στόχος της ομάδας είναι να φέρει την τιμή και τη συναίσθηση στους τόσους άνδρες και γυναίκες που έχουν τραυματιστεί υπηρετώντας το έθνος.

Όχι μόνο κάθε μέλος αυτής της ομάδας είναι τραυματίας αλλά επίσης φοούν μάσκα αερίων και γείσα για να περιορίσουν τη δόση οξυγόνου τους ως 30%.Ο Τοντ Λαβ που ζυγίζει λιγότερο από 50 κιλά μετα το ατύχημά του αγωνίστηκε να τερματίσει κια τερμάτισε.

Παρακολουθώντας αυτούς τους τραυματισμένους στρατιώτες να τερματίζουν αγώνες που οι περισσότεροι από μας ούτε στον ύπνο μας δεν θα έκαναν,είναι ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα πράγματα που έχουμε δει.Οι περισσότεροι αρτιμελείς άνθρωποι αρνούνται να βγουν από το σπίτι τους,όταν βαριούνται-αλλά άνθρωποι σαν το Τοντ Λαβ που έχουν σοβαρά τραυματιστεί,περνάνε περιπέτειες σε κάθε τους ευκαιρία.

Ας ευχηθούμε να αποκτήσουμε την αγωνιστικότητα του Τοντ και των συντρόφων του μια μέρα …

 

amputee amputee2 amputee3

amputee4

amputee5 amputee6 amputee7 amputee8 amputee10

 

Μ. ΣΟΦΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika