Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Αγόρι γεννήθηκε χωρίς δεξί πόδι αλλά θέλει να καταταγεί στο στρατό.. Στη συνέχεια, συναντά έναν ναύτη που έχει το ίδιο πρόβλημα με αυτόν

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας βετεράνος από το Ναυτικό Σώμα των ΗΠΑ αποφάσισε πρόσφατα να προπονηθεί με τον 10χρονο Diego Mercado, που γεννήθηκε μόνο με επτά δάκτυλα στα χέρια και χωρίς δεξί πόδι. Καθώς και ο ίδιος ο βετεράνος ήταν ακρωτηριασμένος και είχε βγει στη σύνταξη, συγκινήθηκε από την ιστορία του Diego και εμπνεύστηκε από την εκπληκτική του δύναμη της θέλησης.

Ο βετεράνος Jose Sanchez  από το San Antonio  του Τέξας πρωτάκουσε για τον Diego όταν έκανε προπόνηση στο Στρατιωτικό Γυμναστήριο. Βγήκε στη σύνταξη έπειτα από μία περιοδεία στο Αφγανιστάν όπου έχασε το πόδι του. Οι ιδιοκτήτες του Γυμναστηρίου ανέφεραν την ιστορία του Diego και ο Jose θέλησε να συναντήσει το μικρό αγόρι και να το βοηθήσει λίγο καθώς ο μικρός θέλει να καταταγεί στο στρατό μία μέρα.

Αποφάσισαν να προπονηθούν μαζί. Το βίντεο όπου προπονούνται σκληρά μαζί αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έχει γίνει δημοφιλές. Είναι πραγματικά εκπληκτική η αποφασιστικότητα και του Diego και του Sanchez.

Κατά την προπόνησή τους, έσπρωχναν ένα βαρύ λάστιχο, έκαναν πουσάπς και έτρεχαν σε αγώνες δρόμου. Ο Jose, ως αληθινός ναύτης, επιδοκίμαζε και έδινε κουράγιο στον Diego. Ο μικρός χαιρόταν πάρα πολύ όταν ο Jose τού φώναζε «Μπράβο μάγκα!».

Ο πατέρας του Diego, ο Jason Mercado, είναι και αυτός μέλος του Αμερικανικού Στρατού και είναι πολύ περήφανος για το γιο του. Επίσης, ανέφερε πως οι δύο τους βρίσκονταν μεταξύ άλλων βετεράνων και ακρωτηριασμένων εκείνη την ημέρα και πως ο Diego ήταν πραγματικά χαρούμενος που ήταν αποδεκτός.

Ο Sanchez, αφού άκουσε την ιστορία του Diego, θέλησε πραγματικά να προσφέρει κάτι στο μικρό αγόρι που τον έχει συγκινήσει βαθύτατα. Η αποφασιστικότητά τους φανερώνει πως τίποτα πραγματικά δεν μπορεί να σου στερήσει τα όνειρά σου.

Επιμέλεια κειμένου: Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή a href=”http://shareably.net/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>shareably.net

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika