Newsitamea.gr
CELEBRITY

Η Adele μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη -Πριν και μετά από τη γέννηση του γιου της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

adele

Η Adele μίλησε για την «πολύ σκοτεινή πλευρά» της, όπως τη χαρακτήρισε και τη μάχη της με την κατάθλιψη, πριν και μετά από τη γέννηση του γιου της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια μιλώντας στο Vanity Fair είπε πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις 10 ετών.

«Εχω μία πολύ σκοτεινή πλευρά. Είμαι πολύ διαθέσιμη στην κατάθλιψη. Μπορώ να βυθιστώ και να βγω από αυτήν σχετικά εύκολα. Ξεκίνησε όταν πέθανε ο παππούς μου, όταν ήμουν περίπου 10 ετών και παρότι δεν έκανα ποτέ αυτοκτονικές σκέψεις, έχω κάνει πολύ θεραπεία», δήλωσε η Adele.

«Δεν έχω βιώσει όμως αυτό το συναίσθημα από τη στιγμή που απέκτησα τον γιο μου και συνήλθα από την επιλόχειο κατάθλιψη», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στον τετράχρονο Αντζελο.

«Είχα πραγματικά άσχημη επιλόχειο κατάθλιψη μετά από τη γέννηση του γιου μου και αυτό με τρόμαξε. Αυτό που ήξερα για αυτή την κατάσταση είναι ότι δεν θες να είσαι με το παιδί σου, ανησυχείς ότι μπορεί να το βλάψεις, ότι δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά. Αλλά είχα εμμονή με το παιδί μου. Ενιωθα πολύ ανεπαρκής. Ενιωθα ότι θα έπαιρνα τη χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές μορφές», εξομολογήθηκε η σταρ.

Πηγή:iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika