Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η 85χρονη είχε Καμπούρα για Δεκαετίες αλλά σήμερα Στέκεται και Περπατάει σαν 20άρα! Δείτε ΠΩΣ τα Κατάφερε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4

Η 85χρονη είχε Καμπούρα για Δεκαετίες αλλά σήμερα Στέκεται και Περπατάει σαν 20άρα! Δείτε ΠΩΣ τα Κατάφερε.

Οι περισσότεροι, καθώς μεγαλώνουν, αποδέχονται το γεγονός πως θα πρέπει να ζούνε υπομένοντας διάφορους πόνους και προβλήματα και η Anna Pesce δεν αποτελούσε εξαίρεση.

Για δεκαετίες ζούσε με δισκοκήλη στη μέση, σκολίωση και οστεοπόρωση – τα οποία είχαν προκαλέσει καμπούρα στην 85χρονη.

Και μετά, το 2014, η Anna σχεδόν κατέρρευσε προσπαθώντας να ανεβεί κάτι σκάλες ενώ είχε πάει να επισκεφτεί τα παιδιά της. “Είχα τρομερούς πόνους στην πλάτη. Έπρεπε να με κουβαλήσουν μέχρι πάνω και να με βάλουν σε αναπηρικό καροτσάκι για το υπόλοιπο της επίσκεψής μου.”

Τότε, ήταν που πήρε την απόφαση πως κάτι έπρεπε να αλλάξει. Δοκίμασε βελονισμό και επισκέφτηκε έναν χειροπρακτικό. Επίσης, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια μίας δασκάλας της yoga, της Rachel Jesien. Η Rachel, 28, ειδικεύεται σε προβλήματα στην πλάτη – αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η Anna.

3

Βρισκόντουσαν μία φορά την εβδομάδα. Η Rachel δίδαξε στην Anna στάσεις για αποκατάσταση και μέσα σε έναν μήνα, η Anna μπορούσε ξανά να περπατήσει.

Μετά από δύο μήνες, η Anna ήδη ήξερε ποιες πόζες να κάνει εάν αρχίσουν οι συνηθισμένοι πόνοι. Μετά από 4 μήνες που έκανε yoga, η κατάστασή της είχε βελτιωθεί πάρα πολύ!

4

Σύμφωνα με την Rachel, η yoga – με την κατάλληλη καθοδήγηση – μπορεί να αυξήσει την πυκνότητα από τα κόκαλα και να ανακουφίσει από πόνους στην μέση.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, συνεχίζουν ακόμα να δουλεύουν μαζί κάθε εβδομάδα.

 

 

davidwolfe.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika