Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

20χρονη πολεμά την κατάθλιψη με ένα «ζωντανό» tattoo

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Eικοσάχρονη πολεμά την κατάθλιψη με ένα «ζωντανό» tattoo

Με ένα φαινομενικά απλό, αλλά στην πραγματικότητα ιδιαίτερο τατουάζ, η 20χρονη φοιτήτρια Bekah Miles, κατάφερε να φέρει στο προσκήνιο το θέμα της κατάθλιψης και την καθημερινότητα των ατόμων που παλεύουν με τη νόσο.

Η 20χρονη διαγνώστηκε πέρυσι με κατάθλιψη, αν και η ίδια γράφει πως γνώριζε ότι η νόσος τη βασάνιζε «για αρκετό καιρό» πριν το πουν οι γιατροί. Όταν πλέον η διάγνωση έγινε «επίσημη», επέλεξε να χτυπήσει ένα τατουάζ στον αριστερό της μηρό.

Το τατουάζ γράφει, με καλλιγραφικά γράμματα, «είμαι καλά» (I’m fine, στα αγγλικά). Ωστόσο, η ίδια, όταν χαμηλώνει το βλέμμα για να δει το τατουάζ της, διαβάζει κάτι άλλο: «Σώσε με»(Save me, στα αγγλικά).

Λες και έχει δική του ζωή, το τατουάζ λέει στον καθένα μια άλλη ιστορία.

Η Bekah ανέβασε ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες του τατουάζ της – μία από τη δική μας οπτική και μία από τη δική της – στο στο Facebook, στις 24 Αυγούστου. Μέσα σε μία εβδομάδα, η σχετική ανάρτηση έγινε viral με περισσότερα από 700 χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

Η Bekah σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της, περιγράφει πώς είναι να ζεις και να παλεύεις καθημερινά με την κατάθλιψη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε τη ζωή μέσα από τα δικά της μάτια, και ενδεχομένως όλων όσοι βρίσκονται στην ίδια θέση.

«Καμία ψυχική ασθένεια δεν είναι επιλογή», προσθέτει η Bekah. “Είναι πιθανό να ‘χτυπήσει’ τον καθένα, κάποια στιγμή. Αφού είναι τόσο μεγάλο θέμα, γιατί δεν συζητάμε για αυτό; Να γιατί χτύπησα αυτό το τατουάζ – είναι φοβερή αφορμή για διάλογο”.

“Θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας πόσοι άνθρωποι τους οποίους γνωρίζετε παλεύουν με την κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές ή άλλες ψυχικές ασθένειες. Μπορεί να είμαι μόνο ένα άτομο, αλλά μόνο ένας αρκεί για να σώσει έναν ακόμα. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω”.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η ανάρτηση της Bekah αναδημοσιεύεται από μερικά από τα μεγαλύτερα sites στον πλανήτη, μάλλον με αυτό το τατουάζ, πέτυχε πολύ περισσότερα.

Eικοσάχρονη πολεμά την κατάθλιψη με ένα «ζωντανό» tattoo

ΠΗΓΗ: pathfinders.gr , govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika